Reklama

Reklama

Ako vyšetríte vraždu, keď obeťou ste vy? Nadprirodzený thriller od producentov filmu Šiesty zmysel. Stredoškolák Nick mal život pred sebou, no len do okamihu, keď bol brutálne prepadnutý a jeho telo ukryté v lese v domnení, že je mŕtvy. Uviazol však na pol ceste medzi svetom živých a mŕtvych, ešte nie celkom po smrti, ale neviditeľný pre ostatných živých. Môže len sledovať pátranie svojich blízkych a zúfalo sa snaží kontaktovať ľudí na tejto strane. Netuší, že len hodiny ho delia od definitívneho odchodu na druhý svet... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

O´Hara 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že takovému filmu dám 5* a hle, stalo se. The Invisible mě naprosto úchvatným stylem vtáhl do sebe, přesto se některým bude film zdát příliš strohý, jednoduchý a bez hereckých ,,hvězd´´ , ale pro mě to znamenalo trochu víc. Lehké flirtování s ,,astrálním vesmírem´´ bylo něco tak nesmělého a neokoukaného, že mě to oslnilo. Navíc celý snímek byl výborně natočen, čili u mně není pochyb - 5. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Námět s velkým potenciálem, který ale tvůrci naprosto zmařili. Většinu doby se totiž neděje nic nového a snímek by mohl být klidně desetiminutový a možná by to bylo lepší. Scénář a dialogy jsou jako vystřižené z nějaké teen parodie na cosi a ve výsledku to působí nudně místy až úsměvně. Nejprve jsem chtěla dát dvě hvězdičky, ale vlastně pořádně ani nevím, za co bych je dala. Takže jedna trochu silnější hvězda za námět a mlhavý les v úvodu a na konci. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom mam rad tieto tipy filmov. Je o chlapcovi, ktory sa dostane do konfliktu s partiou, ktora ho brutalne zbije. Na druhy den pride do skoly, ale vsetci ho ignoruju, nikto ho nevidi a nepocuje. Pochopi, ze je mrtvy. Ano, ziadna novinka, pripomina mi Ducha, ale aj ine podobne filmy, ale na jedno pozretie sa oplati. Reziser Goyer (Blade:Trinity) opät urobil par chyb, hlavne k zaveru, ale da sa to odpustit. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejný nápad jako je v Awake, jen je Invisible děláno spíše pro teenagery, což mi na jednu stranu vyhovuje, ale na druhou mi v tomhle filmu nesedí víc věcí. Zejména závěr je takový obyčejný, ohraný, všichni už dopředu tuší, jak to dopadne, a to nemam moc rád. Co se týče hlavních rolí, nemám s obsazením nejmenší problém, všichni to zahráli na výbornou.. Každopádně ale The Invisible za zhlédnutí stojí, pokud jste neviděli výše zmiňovaný druhý film, mrkněte nejdřív na tenhle, pak bude možná zážitek z Awake ještě lepší. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Technicky dobre natočené, no scenáristicky nedotiahnuté. Podobne ako „stav“ hlavného hrdinu (niekde medzi životom a smrťou), aj film sa vlastne nachádza niekde medzi kvalitou a brakom. Okrem toho, moje hodnotenie väčšinou výrazne znižuje aj vekový priemer hlavných postáv (teenagerov a ich osobnostných a vzťahových problémov mám už fakt plné zuby). 50%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Režisér David S. Goyer začal svoji kariéru scénaři ke klasikám jako je Smrtihlav nebo série Blade, ale když v roce 2004 zrežíroval snímek Blade: Trinity, jeho kariéra nabrala strmý směr dolů. (imro)
  • Původní švédský snímek Den Osynlige v roce 2002 natočil Joel Bergvall se Simonem Sandquistem. Dvojice debutovala krátkým filmem Victor (1998), za který byli nominováni na Oscara. (imro)
  • The Invisible je založený na stejnojmenném švédském filmu, který byl zase inspirovaný stejnojmennou knihou Matse Wahla. Kniha i film mají švédský název Den Osynlige. (imro)

Související novinky

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Neviditelný Mars

Neviditelný Mars

17.01.2007

David Goyer, známý scénárista (Blade, Batman začíná), odložil pero a posadil se již potřetí do vyhřáté režisérské židle. Scénář k novému snímku The Invisible mu napsal Mick Davis (Modigliani). Film… (více)

Reklama

Reklama