Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak já půjdu zase jednou proti proudu. Katakomby jsem viděl už je to nějakej ten pátek a stejně si dodnes pamatuju, že jsem byl pěkně napnutej jak to jen dopadne. Holčinu nahání něco co bych já osobně v temných katakombách opravdu potkat nechtěl a myslím, že ni holčina nemá ze setkání zrovna radost jelikož vždy utíká s řevem pryč. Nejsou tam zrovna potoky krve ani kopec mrtvol. To však neznamená, že to člověka nedokáže vyděsit nebo, u otrlých jedinců jako jsem já, alespoň dobře napnout. Mně se to bloudění po temných katakombách kde za každým krokem mohlo číhat COSI velmi líbilo a atmosféra byla občas opravdu hustá. Konec někoho překvapí, někoho otráví a někdo si jako já se spokojeným úsměvem řekne : Dobrá práce moje milá. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost ponurý horor, který vlastně ve své tmě utápí vše a má tak nějak kostrbatý příběh s finálnám twistem. Rozhodně ho neřadím mezi super horory, protože na to nemá režiséra respektive režiséry, ale v mnoha ohledech je to horor nevšední až originální a hraje zde vedle snaživé Shannyn Sossamon i zpěvačka Pink neboli vlastním jménem Alicia Moore. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Samotné prostředí bylo docela dobré, ale jinak kromě neustálého řvaní hlavní herečky a záběrů na kmitající se nohy to za moc nestálo. Nezachránil to ani uřvaný hudební doprovod. Pink by se měla věnovat jenom tomu co umí a hraní to rozhodně není. Škoda, že v tom jezírku nebyly alespoň nějaké orgie. Musím se ovšem přiznat, že ke konci mě to docela chytlo, jenže ten úplný finish to celé pos.... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád klaustrofobické horory - ľudia kdesi zatvorení, najlepšie v nejakej banskej šachte či jaskyni a tam ich naháňa bubák. To je také moje guilty pleasure. No tu nie je ani normálny bubák, ani napätie, len hysterická vystrašená hlavná postava a vreštiaca muzika. Dejová linka bola tiež len taký blábol o ničom. No proste hnus a zabitý čas. 20/100 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dvě americký buchty hrají ve filmu odehrávajícím se v Paříži a natáčeném kdesi v Rumunsku. Svět je opravdu malej. Řekl bych, že o Pink se v tomhle filmu nikdo nezajímá. A proč taky. A zřejmě to byl i její účel, když se nechala napsat civilním jménem a ani do něj nedala nějakou svou skladbu. Což docela cením (ne že bych jí neměl rád). Výběr Shannyn Sossamon velice oceňuji, protože jí tu její nervově labilní hysteričku fakt věřím. Docela se do toho hodí. A samozřejmě že mám tuhle holku hrozně moc rád, protože patří v mém soukromém žebříku sexy hereček do těch nejvyšších příček. Prostě mě tahle poloexotická míšenka bere. K filmu: i slabší kousky občas zaujmou. Viděl jsem to dvakrát a podruhé se mi to líbilo více než poprvé. Takový trošku nesourodý mix urban legendy a psychologického dramatu s docela zajímavým závěrem (dobře jim všem tak, mládežníkům jedněm drzým). Okamžitě si ten film řadím do škatulky těch, kde mě strašně baví geneze/legenda monstra/záporné postavy a je velká škoda, že je tomu věnováno tak málo prostoru (kromě tohohle např. remake Black Christmas nebo Hills Red Run). Zdejší novodobý antikrist by si zasloužil minimálně beginning/prequel. Suma sumárum, díky Shannyn, jejímu hysterickému řevu (občas z ní lezou libé zvuky), hudbě, krátké urban legendě o antikristovi s kozlí maskou a závěru pro mnohé možná překvapivě vysoké hodnocení. A klidně bych v dobrém rozmaru šel i výše. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama