Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost ponurý horor, který vlastně ve své tmě utápí vše a má tak nějak kostrbatý příběh s finálnám twistem. Rozhodně ho neřadím mezi super horory, protože na to nemá režiséra respektive režiséry, ale v mnoha ohledech je to horor nevšední až originální a hraje zde vedle snaživé Shannyn Sossamon i zpěvačka Pink neboli vlastním jménem Alicia Moore. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kravinu - výsledek mě lehce překvapil. Za začátku se Katakomby tváří jako standardní slasher, kterých známe desítky... následně se rozehrává zajímavá a morbidní "hra" s hlavní hrdinkou... pak se však film zničehonic zahákne v jakémsi "nudno-prázdnu" a jsme nešťastnými svědky téměř hodinového pobíhání vřískající dívčiny po tmavém bludišti sem a tam - tam a sem... po dlouhém divákově "utrpení" přichází konečně působivý a celkem překvapivý konec... Takže: Nápad dobrý, rozjezd dobrý, konec dobrý - ostatní kolem je však jen nudná vata bez atmosféry a pořádného napětí! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Samotné prostředí bylo docela dobré, ale jinak kromě neustálého řvaní hlavní herečky a záběrů na kmitající se nohy to za moc nestálo. Nezachránil to ani uřvaný hudební doprovod. Pink by se měla věnovat jenom tomu co umí a hraní to rozhodně není. Škoda, že v tom jezírku nebyly alespoň nějaké orgie. Musím se ovšem přiznat, že ke konci mě to docela chytlo, jenže ten úplný finish to celé pos.... ()

Kleopatr 

všechny recenze uživatele

Za nepříliš nápaditým názvem se skrývá celkem atmosférický horor(?), připomínající mi zpočátku jeskynní Pád do tmy (2005). Film čerpá hlavně ze stísněného prostoru katakomb Paříže a z hereckého výkonu Shannyn Sossamon, nechtěl bych být na jejím místě. Zápletka je jednoduchá jako v mnoha jiných hororech s nečekaným závěrem. Líbila se mi kamera i zvuky a hudba. Ale moc okamžiků ke strachu ve filmu nebylo, chvílemi nuda... 69% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se to ze začátku zdálo na další tuctovou hororovou vyvraždovačku ,tak opak je nakonec pravdou. prostředí katakomb je ponuré ,ale taky velice temné díky tomu je většina filmu ve tmě což je docela škoda ,ale zase to na druhou stranu podtrhuje tu děsivou atmosféru. A celé rozuzlení mě v prvním okamžiku zklamalo ,ale jen do té doby něž to celé dostalo další nečekaný spád. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama