Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (463)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak takovou sračku jsem po povedené jedničce opravdu nečekal. Ono by to samo o sobě nebylo asi úplně průserové, ale když srovnáte první díl s tímto, tak se neubráníte pocitu, že díl druhý je tak trošku zmrdovinka. Místo klasické bezmocné a šťastné americké rodinky zde na vás čeká celá tlupa strašně drsných amerických mariňáků, takže na horor můžete rovnou zapomenout. Docela mě tvůrci nasrali, protože zde míra debility a demence hlavních postav nabrala skutečně kolosálních rozměrů. Pár koukatelných porcovaček se ovšem najít dá. Strašně slabé 2*. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ta jednotka Národní srandy, pardon gardy, to bylo jako co? Seržant Hartman z Olověné vesty by při jejich výcviku našel skryté rezervy ve své už tak bohaté paletě vulgarit a dodatečně by ocenil kvality sádelnatého vojína Pylea! Vždyť nasadit tyhle rezervisty v Afghánistánu, Tálibán pomře smíchy a operace Trvalá svoboda by se mohla považovat za ukončenou.. I přes svou krátkou stopáž nehorázně nudné, nadhledu prosté a blbé jak děravé necky - posledních deset gore minut, kdy pacifista zjistí, že konfrontace je občas účinnější než konverzace, už nic neřeší a já musím uznat, že Aja je proti režisérovi "Kopce mají dva orgány zraku" Orson Welles hororu. Být producent, po zkušební projekci se na Weisze obrátím a řeknu mu: „Velmi působivé, ale jestli by to nevadilo, doporučil bych pozměnit jeden malinkatý aspekt. Děj…“ ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Moc se mi nechce rozebírat haldu hovadin ve filmu obsažených, ale jen tak mimochodem, proč si ten mutantí pantáta pořád lovil další holky k plození potomků, když se mohl pokusit zplodit s již "použitou" dívkou dětí více? Chápu, asi potřeboval on i ostatní taky něco papat. Potom ale nechápu, proč jiné oběti nařežou jako buřt před opékáním a hodí do jímky pod TOITOIkou... Jak už to tak bývá, slovo logika ztrácí u podobných filmů svůj původní smysl. Díky tomu se například z vojenského výcvikového prostoru stane ideální loviště lidožravých mutantů (postavy se to sice pokusí v dialozích trochu vysvětlit, ale důvody jsou uvěřitelné zhruba stejně jako to, co obhajují). Aha. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

ohoho, takový masakr jatka sem už hodně dlouho neviděl, Martin Weisz fakt neměl žádnej problém s nějakým blízkým záběrem na mozek, střeva, usekaný ruce, nohy, rozmlacenou hlavu jak sem snad ještě neviděl a nebo legitku zastrčenou v mozku, či jíný chuťovky, dokonce bych řek, že si v tom docela pěkně liboval, hlavně tu závěrečnou scénu s bossem mutantů si fakt náramě užil. Bohužel příběh nemá takovou šťávu jako jednička a má v sobě celkem dost nelogičností, kvůli kterým film celkem ztrácí, protože to nejsou úplný maličkosti, fakt to jen tak přejít nešlo, i když to mam ve zvyku. Nicméně lekačky, sice čekaný, ale jinak výborný a mutanti správně odporný ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Parta retardovanejch vojáků-blbů je bůhví proč poslána do pouště, kde je začne masakrovat parta retardovanejch mutantů. Nechme stranou, kdo je víc retardovanej a proč na takovou akci pošlou takhle dementní tlupu nováčků, co si chytře hned na začátku omylem zastřelí vlastního velitele. Nebo když se kdosi vyklubal z hajzlíku a chytil přitom jednoho vojáka za prdel, z čehož měl málem smrt. (Přece jen to někdo na záchodě nečeká). Mezi vojáky nechybí černoch, pacifista, hláškující hispánec, velký-svalnatý-nemluvný a pár modelek. A není mutant jako mutant. V žádným případě nečekejte charizmatický radioaktivní chlapíky z jedničky, tady jsou takový komiksový a nudný (slepec orientující se podle sluchu, mutant jehož schopnost je "splynout" s pozadím.) Zbejvaj už jen nechutnosti, ale ty jsou tady vyloženě samoúčelný. Jednička je o deset tříd vejš. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)
  • Doly ve filmu stavěl stejný tým, který vytvořil jeskynní chodby v hororu The Descent (Pád do tmy). (Holina)

Reklama

Reklama