Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Banda pitomců dostane vojenskou výstroj a jdou vykonat celkem prestižní a složitý úkol v poušti. Navíc tu bandu hrají druhořadí NEherci a další banda pitomců k tomu sepsala scénář a podílela se na natáčení. Jak je možné že při záchranné operaci člověka ohroženého na životě jdou vojáci v jednostupu za sebou a při tom si nahlas zpívají vojenskou odrhovačku?!!! Normalně by to na jednu ušmudlanou hvězdičku bylo. Ale to co pracně a velmi dobře vybudoval Aja v prvním dílu, dokázali neumětelé tady dokonale zabít. Fuj! 10% za úvodní scénu porodu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 9/10/// +brutální, pořádně krvavé, slušná atmosféra -hudba je i u pokračování celkem nevýrazná, slabší a méně zajímavé postavy/// Dvojka má ještě brutálnější scény než první díl, ale zase to není takový "příjemný" šok jako napoprvé a už vás ledasco nerozhází. Popravdě dal bych si napodruhé opět nějakou rodinku nebo klidně i skupinku teenagerů než bandu neschopných vojáků. Naštěstí poslední půlhodinka je nabitá neustálou akcí, takže by jste se nudit neměli. Jen poradím, nad filmem nepřemýšlejte, jinak by to nemuselo dopadnout dobře./// Celkem 69%/// ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opět druhý díl, který nenabízí nic jiného, než peníze tvůrcům, kteří se svezli na prvním dílu. Úvodní scéna vypadala nadějně, ale pouze ta úvodní. Ostatní je brak nezajímavých a nechtěně úsměvných dialogů, kde se mariňáci chovají jak bez mozku. Mužské obsazení je hrozné a dívky neumí hrát, ale aspoň vypadají dobře a tak jsem jim fandil. Jinak doupě zmutovaných je „rébusové“ a ve většině případu se prochází přeskakováním což mě připadá směšné a naleznete tam i mutanta, který vypadá jak intelektuál a nic nevidí, pouze slyší a má brýle na blízku. Bez napětí, bez atmosféry a bez tvůrčího nápadu. No, místo hrůzy mě tento film rozesmál a snad se dalšího hloupého pokračování nedočkáme. Mé hodnocení 0,5 hvězdičky... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Jako bych se díval na další Texaský masakr motorovou pilou, ve kterém chybí inteligence a jakýkoli závan nadhledu. To, že do pouště dorazí skupina idiotů, nazývaných mariňáci, ok. Ale to, že Weisz abdikuje na jakoukoli hlubší prezentaci postav a snaží se jen předvést brutální násilí, to už mi leze krkem. Potvrdilo se, že Aja je vizuální vizionář, kterého nejde jen tak nahradit, natož neznámým začátečníkem. Škoda, kdyby to byla alespoň pořádná jatka.. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Craven své Hory evidentně zaklel mocným kouzlem a podobně jako u původních snímků je i tady druhé pokračování nezvládnutou sračkou s demencí bez hranic. Skupinka tupých hovad navlíknutých do vojenských uniforem zmasakrována skupinkou vymaštěných mutantů v trestuhodně hororově nijak nevyužitém prostoru podzemních dolů. Přiblblá nuda je zřídka narušena nějakou tou řeznickou vsuvkou a za ně nakonec jednu ošoupanou hvězdu vyvěsím. Jinak je to úpe pff. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Doly ve filmu stavěl stejný tým, který vytvořil jeskynní chodby v hororu The Descent (Pád do tmy). (Holina)
  • Jessica Stroup (Amber) si pro tento film obarvila vlasy na blond. (ČSFD)

Reklama

Reklama