Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (461)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Určitě o třídu až dvě slabší pokračování, které nemá s prvním dílem vůbec nic společného. Máme tady, nebudu psát elitní, vojenskou jednotku, kterou bych nevyslal hlídat ani liduprázdný atol v Tichomoří. Vojáci mají spoustu problémů sami se sebou, s disciplínou, takže jich spousta zezačátku umře zcela zbytečně. Nakonec se koná taková ta klasická vyřazovačka, ve které divák samozřejmě ví, že poslední voják nakonec stejně vyhraje. Ve své době jsme měli štěstí, že 3 už nikdy nevznikla. 40% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Craven své Hory evidentně zaklel mocným kouzlem a podobně jako u původních snímků je i tady druhé pokračování nezvládnutou sračkou s demencí bez hranic. Skupinka tupých hovad navlíknutých do vojenských uniforem zmasakrována skupinkou vymaštěných mutantů v trestuhodně hororově nijak nevyužitém prostoru podzemních dolů. Přiblblá nuda je zřídka narušena nějakou tou řeznickou vsuvkou a za ně nakonec jednu ošoupanou hvězdu vyvěsím. Jinak je to úpe pff. ()

Reklama

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Veľmi chabé pokračovanie podľa mňa dosť vydarenej jedničky. Partia amerických vojakov sa vydáva na miesto, kde vyčíňajú mutanti, ktorí zabíjajú a znásilňujú všetko čo sa im dostane pod ruky. Vojaci sa ale správajú čisto ako nejakí puberťáci, a tak isto ich aj prichádzajú o svoje životy (Vreskot, Texaský masaker, Viem čo ste robili...) Ďalším obrovským mínusom filmu je, že 3/4 stopáže sa odohráva v nejakej bani alebo doloch, kde je len tma a nič nie je poriadne vidieť. No a najväčším vrcholom je scéna s latrínou. Škoda.... ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Mírně spoilerový komentář: Jsem na pochybách. Na pochybách, zda za větší dementy označit vojáky nebo mutanty. Vojáci se chovají velmi nelogicky (že jde o zelenáče neberu, i zelenáčům nechybí iq) a nechají si vybít polovinu jednotky (většinou úplně zbytečně) a teprve po vystřílení nábojů pozabíjí všechny mutanty, což je logicky největší šance, kdy by mutanti měli mít navrch. Kdepak, do té doby organizovaní mutanti radši jeden po druhém vběhnou mezi neozbrojenou jednotku a nechají se umlátit, případně probodnout. Ve Weiszův prospěch hovoří alespoň nějaké náznaky napětí, samoúčelná brutalita a 2/3 třetiny fungující tempo. O čem se ale v pozitivech nedá mluvit vůbec, jsou herci a scénář. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dvojka je podľa očakávania a celkom pochopiteľne asi o triedu horšia ako jednotka. No ale čo by sme vlastne chceli? Porovnávať Alexandre Aja (režisér jednotky) s Martinom Weiszom je asi taký nezmysel ako čakať, že nám začne citrón pred očami stepovať. Jediné čo ostalo je asi porovnateľná porcia krvi, ale napätie, atmosféra a narábanie s postavami odišlo spolu s Ajom. Pritom tu prostredie v tomto smere ponúkalo netušené možnosti. Ako hororová jednohubka síce neurazí, ale stačí to len na slabší priemer. 55/100 Videné v rámci Horror Challenge Tour. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Jessica Stroup (Amber) si pro tento film obarvila vlasy na blond. (ČSFD)
  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)
  • Doly ve filmu stavěl stejný tým, který vytvořil jeskynní chodby v hororu The Descent (Pád do tmy). (Holina)

Reklama

Reklama