Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (463)

choze 

všechny recenze uživatele

Ve dvanácti bych z toho byl hotovej, tak to dneska nebudu kdovíjak shazovat. Vojenská jednotka, zmutovaní kanibalové, jedna pěkná hrdinka, dostatek krve, pár fajn chuťovek a navrch znásilnění... Postavy jsou sice nehorázně blbé, ale tak to holt Wes chtěl a tak si to taky scénáristicky ošéfoval (jsou to zelenáči a jejich IQ odhalí už expozice s tréninkem). U nulového děje sestávajícího z prohánění se štolami a kočkování s kanibaly si člověk jen povzdechne, že než by se nato díval, tak by to radši pařil. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že Hory majú oči 2 vznikol za silného nátlaku štúdia. Craven mal síce za krátky čas pripravený sľubný scenár, ale všetko stroskotalo na neprítomnosti dvoch elementárnych zložiek – pôvodného režiséra a ústrednej postavy, ktorá by vytvorila patričnú dávku súcitu a priamo s ním previazaného napätia. Bolo by zbytočné popisovať dejovú líniu, je jasná – nuda neefektívne ošperkovaná krvou a hnusom. Jednotka bola skvelá, dvojka je zlá. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že aj keď sú to zelenáči, nemôžu byť predsa až takí blbí... ale môžu. Za daných okolností by som sa šla vyčúrať jedine v spoločnosti minimálne dvojčlennej ochranky, a nieže sama a ešte tak, že o tom nikomu nepoviem. V takých chvíľach si divák môže povedať len "kto je taký blbý, zaslúži si smrť" - a ono to väčšinou aj tak dopadne. Nuž ale keby nebolo blbých postáv, nebolo by v hororoch dostatok masakrov :-p ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně film u kterého jsem se pobavil. Akce, napětí a skvělá hudba. No a hlavně drastické scény :-) Mutanti byli opravdu hnusní, prostředí skvělé. Opravdu není nic co bych tomuto filmu vytknul! Pokud bych tento film viděl v kině, určitě bych se párkrát lekl a vyskočil ze sedadla. Po shlédnutí sraček jako je Fountain, Sunshine, Norbit, Mr. Bean na prázdninách, Grimreaper...... ....je rozhodně film "The hills Have Eyes II" - pro mne filmem roku. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opět druhý díl, který nenabízí nic jiného, než peníze tvůrcům, kteří se svezli na prvním dílu. Úvodní scéna vypadala nadějně, ale pouze ta úvodní. Ostatní je brak nezajímavých a nechtěně úsměvných dialogů, kde se mariňáci chovají jak bez mozku. Mužské obsazení je hrozné a dívky neumí hrát, ale aspoň vypadají dobře a tak jsem jim fandil. Jinak doupě zmutovaných je „rébusové“ a ve většině případu se prochází přeskakováním což mě připadá směšné a naleznete tam i mutanta, který vypadá jak intelektuál a nic nevidí, pouze slyší a má brýle na blízku. Bez napětí, bez atmosféry a bez tvůrčího nápadu. No, místo hrůzy mě tento film rozesmál a snad se dalšího hloupého pokračování nedočkáme. Mé hodnocení 0,5 hvězdičky... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Jessica Stroup (Amber) si pro tento film obarvila vlasy na blond. (ČSFD)
  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)

Reklama

Reklama