Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (461)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že Hory majú oči 2 vznikol za silného nátlaku štúdia. Craven mal síce za krátky čas pripravený sľubný scenár, ale všetko stroskotalo na neprítomnosti dvoch elementárnych zložiek – pôvodného režiséra a ústrednej postavy, ktorá by vytvorila patričnú dávku súcitu a priamo s ním previazaného napätia. Bolo by zbytočné popisovať dejovú líniu, je jasná – nuda neefektívne ošperkovaná krvou a hnusom. Jednotka bola skvelá, dvojka je zlá. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Pokračování občas nebývají vydařená, zejména když se mění režisér, a tahle dvojka je přesným příkladem. Začátek se mi nezdál zas tak slabý, poté se ale neznámo kam vytratil všechen ten strach a napětí z mutantů, který jsem v předchozím pokračování tolik vychvaloval. Tady už při pohledu na zdeformovance, kteří se ve snímku prochází s lehkostí důchodců mezi regály Lidlu, rozhodně krev žilách netuhne. Vyzdvihnout se nedá ani příběh a tak hodnotím nízko. Ve srovnání s jedničkou opravdu propadák. Krom předchozího pokračování je alternativou, kde mají hrdinové co dočinění s paksichty, povedený horror Pach krve. Alternativa: Wrong Turn. ()

Reklama

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Banda pitomců dostane vojenskou výstroj a jdou vykonat celkem prestižní a složitý úkol v poušti. Navíc tu bandu hrají druhořadí NEherci a další banda pitomců k tomu sepsala scénář a podílela se na natáčení. Jak je možné že při záchranné operaci člověka ohroženého na životě jdou vojáci v jednostupu za sebou a při tom si nahlas zpívají vojenskou odrhovačku?!!! Normalně by to na jednu ušmudlanou hvězdičku bylo. Ale to co pracně a velmi dobře vybudoval Aja v prvním dílu, dokázali neumětelé tady dokonale zabít. Fuj! 10% za úvodní scénu porodu. ()

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Veľmi chabé pokračovanie podľa mňa dosť vydarenej jedničky. Partia amerických vojakov sa vydáva na miesto, kde vyčíňajú mutanti, ktorí zabíjajú a znásilňujú všetko čo sa im dostane pod ruky. Vojaci sa ale správajú čisto ako nejakí puberťáci, a tak isto ich aj prichádzajú o svoje životy (Vreskot, Texaský masaker, Viem čo ste robili...) Ďalším obrovským mínusom filmu je, že 3/4 stopáže sa odohráva v nejakej bani alebo doloch, kde je len tma a nič nie je poriadne vidieť. No a najväčším vrcholom je scéna s latrínou. Škoda.... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Z pôvodného masakru a živelného prebudenia a nádeje horrorového žánru v podaní prvej časti nám zostal prakticky len koproducent, starý známy Wes. Seriáloví, prípadne castingoví herci spolu s nijakým režisérom prakticky nemajú čo stratiť a tak stavajú na istotu. Dookola opakované ľakačky postupne strácajú údernosť, no niekedy vedia aj prekvapiť, logickosť nebola až na takej príšernej úrovni, krvavosť niektorých scén sa naozaj podarila a spolu s rýchlym spádom som dostal nakoniec celkom pozerateľnú vyvražďovačku typu, ktorých sa ešte stále budú točiť stovky, takže ak budú v podobnej kvalite, môže byť. 55%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Doly ve filmu stavěl stejný tým, který vytvořil jeskynní chodby v hororu The Descent (Pád do tmy). (Holina)
  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)

Reklama

Reklama