Reklama

Reklama

Králové ro(c)ku

  • USA Tenacious D: The Pick of Destiny (více)
Trailer

Obsahy(1)

Staňte se svědky zrození Králů ro(c)ku, nejúžasnější – a nejpraštěnější – rockové skupiny "ve filmu, jehož osudem je stát se nejslavnějším hudebním počinem od This is Spinal Tap ” (Pete Hammond, Maxim). Uvidíte spoustu filmových i rockových hvězd a určitě budete na konci prosit o přídavek. Onoho osudného dne se ve Venice Beach setkali JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) a uvědomili si, že spojením svých geniálních talentů se zapíší do historie. Když se okamžitý úspěch záhadně nedostaví, rozhodnou se ukrást legendární "Trsátko osudu”, které udělá rockovou legendu i z toho nejhoršího brnkala. Jejich výprava, střety se zákonem, ženami i sněžným mužem "vás rozesmějí tak, až vás bude všechno bolet" (Guy Farris, KXTV-TV, ABC). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Skvělá hudba a skvělý humor. Po dlouhé době komedie, která mě překvapila a velmi pobavila. Jack Black si svoje vtipný kreace v tomhle snímku vysloveně užívá na sto procent. Už jenom ten začátek s rodinou idylkou náboženskejch fanatiků a jeho nečekaný finále mě přivrtal na obrazovku. Jo a ta clockwork scéna .... paráda ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že se film drží určitých klasických a provařených schémat, ale styl, jakým je děj podán, je naprosto výborný a machrovský. Snímek nakopnula nějaká muskulaturní múza, protože jeho rozjezd přirovnávám k onomu pověstnému naskočení do rozjetého rychlíku - úvodních patnáct minut je prostě senzačních a můžou za to nejen hlasivky a perfektní komediální, v krátké době po sobě již druhý(po Nacho Libre), výstup Jacka Blacka, ale i nápady scénáristů s několika výbornými odkazy. Když se pak film jen na malou chvilku zklidní, ukáže se na scéně šoumen Ben Stiller a dokáže během svého několikaminutového monologu podat svoji roli vtipně i tajemně zároveň. Kostra filmu pak sklouzne k oněm zmiňovaných klišovitých scénám, ale stejně je to všechno vtipné a o nějaké nudě nemůže být ani řeč. A těšte se na konec, protože možná přijde i Satan... Velice příjemný film, který mě zaujal svým neobyčejným hudebním pojetím a výborným výkonem Jacka Blacka...20 miliónů dolarů(rozpočet)/13 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo tak jako bylo to dobrý, ale že bych z toho byl nějak na větvi? To se říct nedá. Začátek je parádní a fakt vtipný, ale tak někde v půlce se to změní v klišé které občas rozesměje, ale nic převratného . Hudbení ikony v cameo rolích překvapí a potěší ale i tak je to celkem málo. Bavil jsem se ale čekal jsem víc. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbily naprosto všechny zpívané pasáže a moc se mi nelíbil zbytek. Ústřední duo je docela fajn, ale přesto jsem očekával, že se alespoň jednou zasměju. Ničeho takového se mi nedostalo. Takže doufám, že se fanklub neurazí, ale já více než 1* dát prostě nemohu, jako komedie film naprosto selhal. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jack Black nie je zrovna môj obľúbený komik, ale za to som už dlhé roky fanúšikom rockovej hudby, preto ma s týmto titulom celom zaujal a pobavil. Vtipné narážky na hudobné legendy, Clockwork Orange partička, skvelý Ben Stiller v malej úlohe majiteľa odbchodu s hudobnými nástrojmi, trip s Yettim a nakonec súboj so samotným vládcom pekiel, so Satanom. Do toho po celý čas našlapaná, energická gitarová muzika. Rock´n´Roll forever! *** ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy JB (Jack Black) poslouchá, jak KG (Kyle Gass) hraje na kytaru, je možné si všimnout, že za ním projde dvakrát stejná dvojice. (Fifan)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama