Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Co to kua mělo znamenat? To místama vůbec nedávalo smysl, takže su zvědavej, co všechno najdu v Zajímavostech pod sekcí Chyby ve filmu. Podlě mě je totiž celej film docela velká chyba. Ne, nebudu hrát producentům do karet a řeknu rovnou, že si z diváka asi udělali prdel, protože myslící osoba je touhle fraškou sražena k zemi debilnostma, nesouvislostma a blbejma nápadama. Bohužel. Těšil jsem se na dobrej film s mým oblíbencem mrtvolou Paulem Walkerem a dostal jsem do držky. Olivia Wilde alias moje oblibená 13 z Dr. House, na tu se vždycky pěkně kouká, ale herecky se tady taky nemohla moc odvázat. Ani ostatní herci ve vedlejších rolích neměli šanci se nějak zvlášť ukázat. A tak, i když to nemělo špatně našlápnuto, jsem docela litoval, do čeho se to všichni nechali uvrtat. Blbej scénář totiž ani sebelepší herci nezvládnou... ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

pomerne neznamy film s dobrym hereckym obsadenim, kopou znamych tvari, idiotskym pribehom ale zato s vybornym Walkerom a prekrasnou Oliviou Wilde, ktorej sa staci usmiat a hned je svet krajsi... inak je to ciste akcne americke becko s klasickym happyendom... ale tych par minut nikomu neuskodi...7/10 ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nenaplněná šance. Hlavně proto dávám dvě a ne tři hvězdy. Film je totiž pouhá jednohubková oddychovka a v podstatě vůbec nevyužívá více než zajímavé obsazení ve vedlejších rolích(Fishburne, Almeida a hlavně Olivia Wilde). Jak to tak už v podobných filmech bývá, pravý Bobby Z a Tim Kearney si nejsou podobní takřka vůbec a celý snímek táhne pouze charisma Paula Walkera. Z celých 97 minut tak pobaví hlavně úvodní představení smolaře Kearneyho a závěrečné rozřešení na mostě. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nutno uznat, že především v bitkách Paul Walker válí.. A na něm stojí celý film, ještě na Olivii Wilde (nevím jestli tou dobou už hrála v Houseovi). Děj je takový trochu zmatený, protože proti falešnému Bobbymu Z jsou a jdou po něm snad úplně všichni z celého Mexika a taky USA, takže to Tim Kearney (jak se skutečně jmenuje) nemá vůbec jednoduché...Možná to mohlo být víc komedií, protože se to jako komedie chvílemi tváří (těžko říct, jestli schválně)...50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pohoď ho někde v pytli. Já budu dělat, že ho přinesl Santa a tím to končí." Taková nabídka od agenta zní lákavě, ale není on tak trochu svině? Trošku se tak chová, takže na falešnýho Bobbyho Z zaútočili agenti, motorkáři, drogoví dealeři, zrádnej parťák i mrtvej dvojník a mě to bavilo. Důvodem tý zábavy je patrně to, že motivace jednotlivých hráčů jsou odhalovány poměrně pozvolna, takže se o tom dalo trošku podumat. A když mezi tím dumáním neustále pobíhá něco tak svůdnýho jako Elizabeth, tak moje první signální soustava tvrdí, že tohle se zkrátka musí hvězdami dobře zaplatit. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama