Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nezáživná, hloupá a nudná podívána, která má zajímavý akorát začátek. Potom to nestojí za nic, do konce filmu jsem vydržel jen a kvůli Olivii Wilde. Pouze za ni je ta jedna hvězda. Jinak tady se bohužel projevilo naplno, že Paul Walker zřejmě nikdy nebude herec. A opravdu se mi nechce věřit, že tohle natočil ten samý režisér, který natočil i nadprůměrný film 15 minut. To mi vysvětlete, co se s ním stalo?! 20 %. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Walkerovi s týždňovým strniskom niekto povie, aby sa oholil a za chvíľu má na sebe iba dvojdňové strnisko. Večer už ale prichádza čerstvo oholený a druhý deň ráno sa zobúdza zase s trojdňovým strniskom. A bohužiaľ so "skutočnými" filmovými zložkami je to ešte podstatne horšie. Takže prečo dávam tak vysoké hodnotenie? Prvých a záverečných 15 minút je celkom dobrých a film ma tak zaskočil svojou debilitou, že som bol prekvapený aj tým záverečným zvratom. "Normálny" scenár so solídnym potenciálom potápa diletantská réžia. 30% ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nenaplněná šance. Hlavně proto dávám dvě a ne tři hvězdy. Film je totiž pouhá jednohubková oddychovka a v podstatě vůbec nevyužívá více než zajímavé obsazení ve vedlejších rolích(Fishburne, Almeida a hlavně Olivia Wilde). Jak to tak už v podobných filmech bývá, pravý Bobby Z a Tim Kearney si nejsou podobní takřka vůbec a celý snímek táhne pouze charisma Paula Walkera. Z celých 97 minut tak pobaví hlavně úvodní představení smolaře Kearneyho a závěrečné rozřešení na mostě. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúce. Chodec mal len dve sady filmov. Totálne, lacné, B-čkoviny, ktoré si užíval a potom autičkárske srandy. Tu mu veľmi príjemne sekundovala Olívia, malo to aj náznaky nejakej záletky a aspoň to nepôsobilo tak tupo a prvoplánovo. Tak či onak, ostáva to v Bčkových vodách, ale nešklbete si kotlety a miestami to aj baví. 3 z 5 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Obvykle se filmy lámou v půlce, tenhle to zvládnul už po třetině. Z lehce napínavé krimi se najednou stalo.... no, něco na způsob amatérského videa a to v každém ohledu. Hlavní hrdina poté, co se dostane z vězení, zakotví na ranči pašeráků drog a lidí a v tu ránu se začnou projevovat jeho veskrze dobré charakterové vlastnosti, kdy je laskavý k ženám a dětem. ________Občas se mu jako představa zjeví dívka, kterou viděl před pěti minutami, aby mu zopakovala, co mu před těmi pěti minutami řekla - scenárista zřejmě cílí na publikum postižené alzheimrem. Hrdina takové připomínky ale nepotřebuje, stává se hrdinou sám od sebe, jenom nějaká ta maska mu chybí, ale jinak nejspíš i tak získal superschopnosti, protože na koni uniká pronásledovatelům, kteří ho honí na motorkách a v autech, je asi i neprůstřelný, protože ho na vzdálenost pár metrů nikdo netrefí - skoro, ale to neva, protože se stejně za pár chvil uzdraví. ______ A to si ještě na útěk s sebou vezme děcko, ke kterému pocítí náhlý záchvat otcovského citu. Nebo si ho možná bere z pragmatických důvodů, protože na koni ho posadí za sebe, jako případný malý usoplený štít. _____ Dialogy naberou takovou míru stupidity, že jsem se musela smát a příběh jim v tom zdatně sekunduje. Je tu jedno odhalení zcela v cimmermanovském duchu: "Všichni mi celou dobu lhali!" Konec je zákonitě taky úplně pitomý, ale aspoň zjistíme, jak je důležité mít rodinu, nebo aspoň to děcko. ____ Na mou omluvu - tenhle film jsem zhlédla omylem, chtěla jsem vidět film o Kennedym. /12. 7. 14./ ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama