Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Remake je brakovější, hloupější a mnohem krvavější neboli akčnější. Na atmosféru se zde vůbec nehraje, jde se přímo na věc. Nejvíce mě rozesmálo, když se jedné postavě zapíchl nešikovně rampouch přímo do oka. Billy Lenz zde řádí jako pominutý a dokonce dostal i svůj původ. Crystal Lowe se ani tady toho nějak nebála. Jinak ten dům byl prolezlý skrz naskrz. Holt platí Všude dobře, doma nejlíp. 40% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je dobře, že si tenhle horor, který je remakem hororu z roku 1974, od počátku přiznává, že je lehce vypatlaný, stejně jako jeho ústřední dvojka vraždících maniaků. Přiznaná stupidita je totiž jeho velkou devízou a bez ní by nebyl tak zábavný. Je vidět, že režisér Glen Morgan hororovému žánru hoví, protože s podprůměrným scénářem doslova dělá divy. Jeho vražedné monstrum Billy i jeho šílená dceruška, kterou zplodil se svou matkou, sice do charismatu takového Jasona Vorheese nebo Mike Myerse mají daleko, ale co se týče vraždění, s ničím si s nimi nezadají. A právě to vraždění je vůbec tím nejlepším, co tenhle horor nabízí. I nějaké to napětí se najde, protože zlověstně se tu tváří i ozdoby na vánočním stromku a rovněž tradiční vánoční hudební motivy jsou zde předělané do zlých tonů. Herecké obsazení disponuje mladými nadějnými herečkami, které jsou tu stejně, jen aby vzápětí zhebly nějakou krutou smrtí. A konec filmu je silně odbytý, finále mně přišlo nepřehledné a ani nijak moc zábavné. Nemám rád slabé závěry u hororů a toto se odpustit nedalo, ale jinak to vůbec nenudilo. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečnej remake původní verze z roku 1974. Bez atmosféry, s hroznými dialogy a otřesnými herci. I to gore není žádná sláva a působí samoúčelně, hlavně to vydloubávání a pojídání očí, co to mělo jako znamenat?? Jedna postava filmu vypadala jako náš herec Vladimír Marek, ale ten je přece jenom lepší. Shrnuto - nudná kravina. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Zábavný remake, který vysvětluje bohužel až příliš a vytratil se tak strach z neznáma jako u originálu. Tvůrci první předělávky odstranili záhadný zabijácký prvek a nahradili jej směšným over the top příběhem o původu „Billyho“ zahrnující například pečení sušenek z masa jeho matky. Je tu spousta vtipnýho gore a hot chicks, ale to je asi tak všechno, co film může nabídnout a právem upadl do zapomnění. To horší však terpve mělo přijít s nejnovějším remakem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slabý remake, který se svého staršího bratříčka moc nedrží a jde si ve vlastních šlépějích - což byla jeho zkáza. Tvůrci se rozhodli vytěžit co nejvíc a tak do hlavních rolí obsadili mladé hollywoodské krásky, které se v té době objevovali v teenagerských komediích a romantických filmech, ale do hororu se moc nehodí. Navíc se rozhodli uvést na scénu vrahy rovnou dva a to byl další kámen úrazu. Hlavně tedy Billyho sestra hermafrodit. Kýčovité scény s vytrhnutým okem možná na začátku vypadaly docela působivě, ale když už to samé bylo k vidění po páté začala z toho být otravná nuda. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)
  • Původní název byl Bloody Christmas. (JasonIX)
  • Kristin Cavallari odmítla roli Kelli. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama