Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

RAiken 

všechny recenze uživatele

Zplácané a zpíchnuté horkou jehlou a to ještě rukou režiséra, který nedokáže sestavit kompaktní a fungující celek. Film se rozpadá na malé kousíčky, které drží pohromadě pouze díky líbivé herecké sestavě a vcelku originálnímu způsobu zabíjení, který se však neustále opakuje až otravuje. Pak už následuje jen klasické hororové klišé plné těch nejslavnějších hlášek: "Měli bychom zůstat pohromadě." nebo "Odpočiň si, už je po všem." Tfuj, tfuj, to už jsme viděli tisíckrát, a i když nás to bude bavit i po tisíci první, tak určitě ne v tomhle případě. Zapomeňte na Černé Vánoce, Vánoce mají být šťastné a veselé... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slabý remake, který se svého staršího bratříčka moc nedrží a jde si ve vlastních šlépějích - což byla jeho zkáza. Tvůrci se rozhodli vytěžit co nejvíc a tak do hlavních rolí obsadili mladé hollywoodské krásky, které se v té době objevovali v teenagerských komediích a romantických filmech, ale do hororu se moc nehodí. Navíc se rozhodli uvést na scénu vrahy rovnou dva a to byl další kámen úrazu. Hlavně tedy Billyho sestra hermafrodit. Kýčovité scény s vytrhnutým okem možná na začátku vypadaly docela působivě, ale když už to samé bylo k vidění po páté začala z toho být otravná nuda. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $16,273,581Tržby Celosvetovo $21,510,851Tržby za predaj DVD v USA $28,545,844 //počet predaných kusov 1,724,751║ Klasická pásová, ničím zaujímavá teen vyvraždovačka, ktorá našťastie nemá priestor pre nudu, stále sa tam niečo deje, takže zaspať pri tom nehrozí ale pre šancu na druhé pozretie vás ničím preboreným neohúri. /35%/ ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s původní verzí je tento remake o level níž, ale to jsem očekávala, tudíž z toho kdovíjak pobouřená nejsem. Jedná se o zcela průměrný slasher, který má vše, co od tohoto žánru lze očekávat. To znamená - lepé děvy, od světa odříznuté prostředí, tajemný vrah, postupně se ztrácející lidé, kteří jsou následně nacházeni brutálně zavražděni a v neposlední řadě hlavní hrdinka, která to nakonec přežije. Jak je vidět, kdovíjaký zázrak se od toho očekávat nedá a taky ho nedostanete. Jediné, co mi oproti originálu silně vadilo, bylo konečné rozuzlení a odhalení vraha následované trochu zbytečně protahovaným nemocničním závěrem. Jako plus naproti tomu beru průstřihy do vrahova mládí, které v původním originále nebyly. No, nic víc k tomu říct už ani nejde. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

SPOILERy! Páčilo sa mi to po rokoch menej. Na remake prvého a jedného z najlepších slasherov vôbec je toto dosť málo, na druhú stranu, kto ma pozná vie, že Lacey Chabert, Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead v jednom slasheri, u mňa už z princípu na trojhviezdičkové guilty pleasure stačia. Najväčším problémom sa zdá byť, že hrajú všetky tri vedlajšie role a hlavný part dostala nezaujímavá blondína. Z dvd, mimo dvoch filmov o filme, za zmienku stojí US theatrical ending, ktorý končí napichnutím vraha na vianočný stromček, čo je teda o dosť lepšie, ako sme videli my v európskej verzii. Zaujímavejšia je aj alternatívna smrť Michelle T. Pozeral som všetky bonusy a nedočkal som sa; oni fakt nechali Winsteadku umrieť mimo záber. Pff. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Režisér Glen Morgan měl v “záloze“ ještě herečku Margot Kidder, která si rovněž zahrála v původním filmu, přednost nakonec dostala Andrea Martin. (Stocki)
  • Kristin Cavallari odmítla roli Kelli. (Stocki)
  • Amanda Seyfried si vyzkoušela hlavní roli Kelli Presley, tu nakonec ztvárnila Katie Cassidy. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama