Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

cariada 

všechny recenze uživatele

No takový běžný horor. Ale scéna kdy kluk povraždí rodinu a z matky si vykrajuje vánoční cukroví a pak to krásně pojídá neměla chybu. A nebo když ho máme ve 12 letech ojede a má sním pak dceru. Billy se po letech vrací domů ,ale tam bydlí skupina studentek a tak jednu po druhé vraždí a vydloubává jim hlavy jenže někdo mu ještě asi pomáhá.... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim čim to je, ale horory + vánoce mi prostě nejdou dohromady. Co jsem zatím viděl všechno za vánoční horory, tak to jsou zatím pěkný sračky. Asi je to tím, že vánoce jsou horor samy o sobě a nějaký vražděníčko, to je jenom čajíček. Tenhle film hlavně smrděl jak interiér něčí prdele a taky tak vypadal. I Mary Elizabeth (ta, kvuli které jsem si toto dílo pustil) mě tu nudila. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Mně se tento remake líbil o hvězdu víc než originál z roku 1974, měl větší spád a nedělal si křeče s nějakým tajemnem. Tam, kde ve starší verzi chyběly nějaké informace (kdo, proč), tady dosadili psychopatovi příšernou matku a bylo... vymalováno. Jediné, co mají obě verze společné, jsou tuctové studentky, které nyní v onom domě bydlí, takže je jedno, která to schytá jako první a která jako poslední. Když napíšu, že mě tento slasher vánočně naladil, budu lidskou společností vyloučena? (ale no tak lidi, vánočně nazdobený dům, světýlka, dárečky pod stromečkem, sníh... ne? ;-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dosť chutné prekvapenie, skvelá jednohubka, zákusok ako vyšitý. Štedrý večer, jeden dom, pár fešných obetí a ďalšia pošahane nechutná rodinka zabijakov. Jednoduché, rýchle a úderné. Žiadne opletačky, dosť dobre natočené vraždy, ktoré sú spojené niekedy aj so slušnými ľakačkami A záver aj keď tradičný, no i tak dobre vymyslený. 70%. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nech je to aj remake... ja som sa bavil a ked može niekto dat Hostelu 5 či 4* tak ja možem dat tomuto 4*. Nech vyjde DVD :) EDIT: Tento rok som si to pozrel tiež a už mi to na 4* neprišlo, ale možno som nemal ten správny den :) Celá recenzia: TU ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Původní název byl Bloody Christmas. (JasonIX)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)
  • Amanda Seyfried si vyzkoušela hlavní roli Kelli Presley, tu nakonec ztvárnila Katie Cassidy. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama