Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Trošku slabomyslné. Moc přímočaré. Příběh jede podle jedné lajny, které se drží až do samotného konce. Žádné velké zvraty a žádná velká překvapení se nekonají. Škoda. Nic nového. Postavy se chovali děsně nelogicky. Pointa je odhalena zhruba asi po půl hodině. V podstatě jsem jen čekala, kdo přežije, i když jsem sázela na jinou postavu. Ta bohužel skončila se zlomeným vazem. No, alespoň nepřišla o oči. To je vlastně to jediné, na co si budu pamatovat, vytrhané oči. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemne osviežujúci remake klasiky . Lepšie sa hrá s atmosférou Vianoc, je tu viac mordov, viac pekných herečiek... Scenárista na jednej strane fajne vyhodil vatu a bližšie nás zoznámil s Billym, ale načo tam miešal.... uf, to by bol asi spoiler, tak nič. Zrejme chcel mať prekvapivú pointu, no kľudne si ju mohol odpustiť. Vyvražďovačka, ktorej to slušne odsýpa, killsy sú pekne drsné, nenudí, ale ani nič nové neprináša. Kto by ale chcel od vianočného slasheru, niečo viac? ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Nové Black Christmas podobne ako nové The Hills Have Eyes II sú rovnako blbé a vôbec to neskrývajú, dokonca sa tým hrdia. Baby sú tupé, jednoducho nie je možné nefandiť vrahovi. Vo filme sa nonstop fuckuje. Neprístupnosť je zrejme vysoká a tým pádom zamrzia nevyužité scénky vrážd ktoré sa odohrajú mimo obraz a my len vidíme špliechať potoky krvi (zrejme hodenej vedrom o stenu, sklo alebo rovno na dlážku). Vrah resp. režisér má zrejme úchylku na oči, vypichovanie, pojedanie, ozdobovanie vianočného stromčeka atď. Splodenie vrahovej sestry – dcéry je tiež ... na pobavenie. Akože vraždí sa dosť, dá sa na tom aj pobaviť ak neočakávate serióznosť a dosť ma to navnadilo na originál. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Kýbeľ na grcanice som ti dala vedľa postele, šťastné spičené Vianoce.“ Príjemne priamočiara morbidita plus príjemná vianočná atmosféra rozľahlého domu plného upokojujúcich elektrických sviatočných výzdob. V teplej obývačke krb, v rádiu koledy a za oknami hustý sneh, proste ideálna kulisa pre krvavý horor, v ktorom voňajú mäsové koláčiky. K tomu atraktívne progesterónové a estrogénové herecké obsadenie. Ale aj scenár, ktorý sme už toľko krát videli (vrátane žánrových klišé a nelogického jednania postáv) a ktorý robí z ČIERNYCH VIANOC 2006 len ďalší povinný žánrový zárez do rukoväte. P.S. Jedná sa o remake snímky z roku 1974, ktorá je pokladaná za otca vyvražďovačiek (štyri roky pred Carpenterovým HALLOWEENOM). ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Zplácané a zpíchnuté horkou jehlou a to ještě rukou režiséra, který nedokáže sestavit kompaktní a fungující celek. Film se rozpadá na malé kousíčky, které drží pohromadě pouze díky líbivé herecké sestavě a vcelku originálnímu způsobu zabíjení, který se však neustále opakuje až otravuje. Pak už následuje jen klasické hororové klišé plné těch nejslavnějších hlášek: "Měli bychom zůstat pohromadě." nebo "Odpočiň si, už je po všem." Tfuj, tfuj, to už jsme viděli tisíckrát, a i když nás to bude bavit i po tisíci první, tak určitě ne v tomhle případě. Zapomeňte na Černé Vánoce, Vánoce mají být šťastné a veselé... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Film měl původně jiný konec, ale po testovací projekci bylo rozhodnuto, že se musí přetočit. (Dlee)
  • Režisér Glen Morgan měl v “záloze“ ještě herečku Margot Kidder, která si rovněž zahrála v původním filmu, přednost nakonec dostala Andrea Martin. (Stocki)
  • Původní název byl Bloody Christmas. (JasonIX)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama