Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nech je to aj remake... ja som sa bavil a ked može niekto dat Hostelu 5 či 4* tak ja možem dat tomuto 4*. Nech vyjde DVD :) EDIT: Tento rok som si to pozrel tiež a už mi to na 4* neprišlo, ale možno som nemal ten správny den :) Celá recenzia: TU ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda, vraždí se snad v každým záběru, ale pořád stejně dokola, příběh vůbec nedává smysl!! Herečky jsou maximálně nesympatický, takže jsem se těšil až všechny zhebnou!! Jednou větou: Vánoce jsou milé svátky, doma pěkně odpočíváš, na pohádky se furt díváš, kdybys ale nebyl vůl...na půdě bys nezhebnul!! ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pár dievčat zo sesterského spolku oslavuje Vianoce a v zápätí z psychiatrického ústavu ujde nebezpečný pacient, ktorý býval práve tam kde je sesterský spolok. Potom sa ukazujú spomienky na minulosť a na toho pacienta Billiho a jeho dcéru či sestru Agnes. Je to taká priemerná teen vyvraždovačka z príbehom ktorý nie je ničím výnimočný a preto nemá ani čím prekvapiť. Zdá sa mi aj zmetený a chaotický. Ale sú tu dve pozitíva a to jedna je v herečkách už sa mi dlho nestalo,že v jednom filme bolo toľko pichaťelných rošteniek ako pravé v tomto filme a za druhé vraždy boli prevedené kruté, bezcitne a skoro všetky bolo aj vidieť. Ale to asi tak všetko čo môže tento film ponúknuť, tie trápne scény ktoré sa miesili z tuposťou hlavnej postavy ma utvrdili že originál je lepší. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Příšerný remake. Hned z úvodu jsem dostal tvrdé K.O. od opravdu velkých děr v logice. S přimhouřením očí by se to dalo ještě pominout, jenže film pokulhává i v jiných oblastech. A to sice v nápaditosti úmrtí vedlejších postav, v atmosféře nebo snad celkové stylizaci. Na stupnici strachu je to jednoznačný propadák a když už se má semlít nějaká ta vražda, která by trochu napomohla už takovému nezdaru, tak kamera zbaběle uhne na stěnu. Není zde skoro nic, co by stálo za zmínku, až na hororové využití vánoční hudby. Jedno dlouhé zoufalství... Black Christmas je hodně špatným remake, který vysloveně uráží originál. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečnej remake původní verze z roku 1974. Bez atmosféry, s hroznými dialogy a otřesnými herci. I to gore není žádná sláva a působí samoúčelně, hlavně to vydloubávání a pojídání očí, co to mělo jako znamenat?? Jedna postava filmu vypadala jako náš herec Vladimír Marek, ale ten je přece jenom lepší. Shrnuto - nudná kravina. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Mary Elizabeth Winstead po první schůzce s režisérem Morganem váhala, zda roli přijmout, jelikož právě dokončila natáčení filmu Nezvratný osud 3. Nakonec ale roli Heather přijala i díky faktu, že je fanynkou verze z roku 1974. (Stocki)
  • Původní název byl Bloody Christmas. (JasonIX)
  • V traileru je možné všimnout si několika scén, které se ve filmu nakonec neobjevily. Vystřižené sekvence měly být součástí "unrated" verze, která ale nebyla nikdy vydána. (Dlee)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama