Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s původní verzí je tento remake o level níž, ale to jsem očekávala, tudíž z toho kdovíjak pobouřená nejsem. Jedná se o zcela průměrný slasher, který má vše, co od tohoto žánru lze očekávat. To znamená - lepé děvy, od světa odříznuté prostředí, tajemný vrah, postupně se ztrácející lidé, kteří jsou následně nacházeni brutálně zavražděni a v neposlední řadě hlavní hrdinka, která to nakonec přežije. Jak je vidět, kdovíjaký zázrak se od toho očekávat nedá a taky ho nedostanete. Jediné, co mi oproti originálu silně vadilo, bylo konečné rozuzlení a odhalení vraha následované trochu zbytečně protahovaným nemocničním závěrem. Jako plus naproti tomu beru průstřihy do vrahova mládí, které v původním originále nebyly. No, nic víc k tomu říct už ani nejde. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbíl. Ani chvíli jsem se nenudil. Akce už od počátku. Matka s cigaretou v hubě, je snad nejodpornější z celého filmu.Vyvražďovačky jsou fakt úžasné a to vydloubávání očí a následné jejich pojídání je dost odporné. Holky jsou pěkné a umí ječet. Američané si dost potrpí na Vánoce a tak by mne zajímalo, kolik lidi přišlo na premiéru filmu dne 15.12.2006 :-) ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

V porovnání s originálem tyto Černé Vánoce těžce zaostávají, samostatně nejsou tak úplně špatné, jenom... tak nějak polovičaté. Hned vysvětlím: autoři se na jednu stranu nebojí krve a nechutností, za což tleskám (třeba rodinný flashback, kde si mladý Billy porcuje a následně pochutnává na matce, je ukázkový), na druhou stranu je to stále stejné, monotónní až unavující - pytel přes hlavu, vydloubnout oči, zapíchnout. Stále dokola. Na jednu stranu tu je skutečně výkvět nádherných holek (až na jednu, která měla zjevně sloužit jako "falešná stopa" pro diváka, ale neskutečně odflákle), na stranu druhou nulová nahota. A jako pardon, ale tři věci, který prostě u žádného slasheru NESMÍ chybět, jsou: krev a násilí, zábava, nahý kočky. Atmosféra slušná, použít "vánoční" melodii z Louskáčka jako doprovodnou kulisu k vraždám skvělý nápad, občas to ale shodí idiotský dialog či extra dementní chování některých postav. A závěr průhledný. - Nejde o špatný film, to vůbec ne. Jen chyběla nějaká invence a dostatek dobrých nápadů. ()

Sartorius 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný záporák a hromada hezkých slečen. Klasická vyvražďovačka, kde lehce odhadnete, kdo na konci přežije. Původní film jsem neviděl, což tomuhle remaku pravděpodobně přidalo jednu hvězdičku. Stále se opakující vzorec vražd začne nudit už při druhé oběti. "Vřískající královna" M.E.Winstead a M.Trachtenberg alespoň zajišťují, že je na co se dívat. Vlastně představovaly jediný důvod, proč jsem to dokoukal... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Při nulových očekáváních ne až tak zlý slasher/ remake. Není to špatně natočený, příběh nepostrádá slušně působivé chvilky (rodinné flashbacky), když už vraždy tak hezky pěkně krvavý, potěší neodfláklá vánoční výzdoba, koukatelný holky. Co ale nestačí, je notorický vrahoun-šílenec, žluťák a půdní typ, Billy Lenz. Zasloužil si zajímavější obsazení. Ale samotná postava to z části vynahradí při svých jednoduše brutálních postupech, kdy například přetáhne oběti pytel přes hlavu a po pár trampotách skrz ní (tu hlavu) nekompromisně vrazí rampouch. Jak říkám, násilí a krev, na to si stěžovat nelze. Ale ani celkově mi to nepřijde jako průser, narozdíl od třeba nedávného remaku APRIL FOOL's DAY se na to dá v pohodě dívat. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)
  • Ke snímky byly natočeny 3 alternativní konce, které ale nebyly nikdy vydány. (Dlee)
  • V traileru je možné všimnout si několika scén, které se ve filmu nakonec neobjevily. Vystřižené sekvence měly být součástí "unrated" verze, která ale nebyla nikdy vydána. (Dlee)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama