Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S pomocí svého nového přítele v osobě bratra Sama se Dexter snaží vnést do vší té temnoty paprsek světla. Mezitím ho ovšem pátrání po zabijácích soudného dne zavede úplně jiným směrem. Batista a Quinn navštíví univerzitu, kde působil profesor Gellar. Debra musí na základě vnitřních předpisů vydaných po střelbě v restauraci podstoupit terapii. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I don't believe in angels, but I do believe there's a constant struggle between light and dark in the world. Who knows? Maybe Brother Sam is right. Maybe sometimes the light can win out. But in my experience, darkness usually prevails." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polícii aj Dexterovi to v tejto sérii myslí rýchlejšie než obvykle a identita vrahov je už odhalená. Lenže polícia vie iba o jednom a Dexter zase o tom druhom. Implicitne tvorcovia naznačujú, že náhodný sex môže mať aj pozitívne dôsledky a nemajú na mysli tehotenstvo. Ale napríklad aj náhodne nájdenú stopu k vrahovi. Epizóda je pomerne temne ladená, neustále sa tu filozofuje o svetle a temnote a i keď to na prvé počutie znie klišovito a pateticky, tak to začína v rámci série dostávať zmysel. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se v páté epizodě zaměřili spíše na rozhovory než na akci a pokrok v pátrání a příliš mě nepotěšili. Hlavně moudra osvíceného bratra Sama mi lezla pěkně krkem, kdybych chtěl poslouchat něco takového, mohl bych si v neděli zajít do kostela na mši, i když nevím, jak rádi by mě tam viděli, taková bezbožnost by jim mohla vysklít okna a narušit statiku budovy. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Travis (Colin Hanks) a Gellar (Edward James Olmos) srazí autem mladý pár. Travis vystupuje a otevírá kufr. Když však odnáší omráčenou brunetu do kufru, otevírá ho znovu. (Shaleman)

Reklama

Reklama