Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg

Recenze (947)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Malíř Issac začal malovat obrazy pod vlivem drog a výjevy z pláten se postupně začaly uskutečňovat. Proto ho poslední výtvor s tématem atomového výbuchu nad New Yorkem rozhodně nenechává chladným. Neví sice, jak by mohl budoucnost ovlivnit, ale to už je záležitost profesionálního dobráka Petera, létajícího senátora Nathana, nezranitelné roztleskávačky Claire (s mírně kontroverzním otčímem) a hlavně neodolatelného ohýbače času a prostoru "samuraje teoretika" Hira. Hrdinů (lidí s nějakou nadpřirozenou schopností) je samozřejmě daleko víc, příběh je košatě tajemný, informace jsou zjišťovány postupně, motivace (a polarita) jednotlivých postav se v průběhu logicky vyvíjí (nebo mění) a pouze kvalitní záporák Sylar v klidu rozřezává hlavy slabším jedincům (což jsou všichni). ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní seriál, který má dobře propracovanou zápletku a potažmo celý svůj svět. Poskytuje komplexní a civilní pohled na jednotlivé hrdiny, takže zde najdeme rozličné a hlavně propracované charaktery. Přesto při sledování 1.série můj zájem trochu opadal, některé zápletky okolo jednotlivců mohly být klidně zkráceny či vypuštěny, aby nezpomalovaly tempo. Hodně to ale zase na druhou stranu zvedají netradiční epizody, které poskytují jiný pohled na dění (epizody z minulosti a budoucnosti). Zkrátka dobrý seriál, který bych každému doporučila, ale na mém osobním žebříčku ho o stupínek převyšují jiné. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a dost originální seriál o superhrdinech. Sympatická věc je, jak se ke svým komiksovým kořenům a zdojům inspirace věřejně hlásí: Issac Mendez kreslí komisky, Hiro hlavně ze začátku měl nějaké narážky na Spider-mana atd.. Zřetelná je hlavně inspirace v komiksových veledílech jako jsou Strážci (Watchmen) Alana Moorea či Vycházející hvězdy (Rising Stars) Michaela J.Straczynského a také týmovkami jako jsou X-men. Je zde velké množství postav, což je chytré, protože pak si každý najde svého favorita, ale je tu i několik postav, které mě téměř štvaly, především pak Niki a její rodinné problémy. První serie neskončila nejlépe, poslední díl trochu zklamal a několik dílů se zabývalo nesmyslama (alternativní budoucnost, ke které ovšem nedojde, jak mi hned došlo, takže v seriálu vůbec být nemusela) ale za své poutavé a dobře zpracované téma si minimálně silné 4 **** zaslouží. Druhá serie také není špatná, spolu s Peterem se snažíme přijít na to, co se mu stalo a ještě jednou "zachránit" svět, zde ale už mi přišlo, že svět by se ani nemusel zachraňovat, kdyby ho svou hloupostí někteří "hrdinů" nedostali do problému... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

První série - výborný; druhá série - chvalitebné; třetí série - ach jo, už po třech dílech jsem to vypnula... Tak moc mě to nebavilo, odpuzovalo, ale proč? Co se stalo? Pořád to jsou ti samí hrdinové, ty samé charaktery, jenomže do čeho to byli zaraženi? Co to je za linii? Já to prostě nechápu... Proto hodnotím jen do 2. série, ale třeba se jednou odhodlám a shlédnu zbytek 3. série a zjistím, že ten maglaz byl jen na oko a doopravdy je to opět fajn, jenomže co když ne? ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Po hodně originální první sérii přichází druhá série, která ovšem kvalit první nedosahuje, což nemění nic na tom, že se jedná o velmi zdařilý seriál, ne-li jeden z nejlepších poslední doby, jsem zvědav jak budou pokračovat po stávce scénáristů. No tak na třetí sérii jsem se přestal dívat po prvním díle....nelibí ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • Pilotní díl sledovalo v USA více než 14 milionů diváků, což byl ve své době nejlepší výsledek pilotního dílu dramatického seriálu stanice NBC za posledních pět let. (Hal_Moore)
  • Hayden Panettiere (Claire Bennetová) a Milo Ventimiglia (Peter Petrelli) spolu přes rok chodili (od prosince 2007 do února 2009). Údajně se rozešli kvůli konfliktu životních stylů. Panettiere totiž byla o 12 let mladší než Ventimiglia. Zatímco on se chtěl věnovat práci a své produkční společnosti Divide Pictures, Panettiere chtěla dobývat Hollywood. Některé zdroje uvádějí, že byl na vině také strach z Panettierina těhotenství, které nakonec těhotenský test nepotvrdil. (apps)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama