Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 1 - Greg Grunberg, Ali Larter, Sendhil Ramamurthy
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 1 - Greg Grunberg, Ali Larter, Sendhil Ramamurthy

Recenze (948)

Hild 

všechny recenze uživatele

Viděno zatím první dvě série. 1. Série: Velice dobré a originální téma s velkým potenciálem pro seriál. Samotnou mě seriál překvapil svou chytrostí. Seriál mě neuvěřitelně vtáhl již svou úvodní scénou, kdy stojí Peter na střeše budovy. Objevuje se zde spousta zajímavých myšlenek, především o evoluci, které rozhodně vedou k zamyšlení. Líbilo se mi, jak se postavy postupně proplétají, důležité je ale, že je to uděláno vážně chytře a logicky. Od začátku víte, že děj směřuje k velkému výbuchu v New Yorku a sledujete, jak se k němu postavy postupně dostávají. Hodnocení první série: 85% 2. Série: Nevím, ale tady už jsem začala mít strach, že ten skvělý potenciál stát se jednou kultovním seriálem se pomalu, ale jistě vytrácí. Slabý odvar první série. První polovina je celkem o ničem, nepochopila jsem třeba, proč Hira odsunuli úplně bokem od hlavní linky, podle mě to nemělo vůbec žádný význam vzhledem k seriálu. Druhá půlka se však zase hodně zvedla, i když už se zde objevují nelogičnosti, pořád se jedná o velice zajímavý seriál a závěrečná věta "I´m back" dostatečně naladila na třetí sérii. Hodnocení druhé série: 60% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to hodně dobře udělané, ale už to prostě není originální. Těch variací na superhrdiny je už v dnešní době tolik, že mě prostě parta lidí se superschopnostmi nedokáže tolik nadchnout. Zápletky jsou celkem povedené, ale až moc se to občas snaží o velkolepost, když tam pořád hrajou jakési indické zpěvy a v každém díle někdo pronáší takové ty matrixovské "osudové kecy." Samozřejmě, že se mi to ale líbí. Nejradši mám určitě komickýho asiata Hiro Nakamuru, protože prostě stačí se na něj chvíli dívat a už se gebim. Takže suma sumárum, teď když už jsem zmlsaný Lostama, Prison Breakem a bůhví ještě čím, tak se mi Heroes "pouze" hodně líbí, dřív by to pro mě byla naprostá bomba. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lisa Coleman: 1. Heroes Title - Wendy & Lisa ,2. Fire and Regeneration - Wendy & Lisa/Shankar ,3. He's Frank - Brighton Port Authority/Iggy Pop ,4. All For Singing You Around - The New Pornographers ,5. Glad It's Over - Wilco ,6. Nine In The Afternoon - Panic at the Disco ,7. Weightless - Nada Surf ,8. Natural Selection - Wendy & Lisa ,9. AboneCroneDrone 3 - Sheila Chandra ,10. Chills - My Morning Jacket ,11. Jealousy Rides With Me - Death Cab for Cutie ,12. Not Now But Soon - Imogen Heap ,13. Homecoming - Wendy & Lisa ,14. All Things Must Pass - The Jesus and Mary Chain ,15. Man In The Long Black Coat - Bob Dylan ,16. Maya's Theme - Cucu Diamantes/Yerba Buena ,17. Keeping My Composure - The Chemical Brothers/Spank Rock ,18. Heroes - David Bowie , ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuta 1. série. Popis ve zkratce: umím lítat, neumím lítat, umím nejen lítat... Všichni se náhodně potkávají, všichni k sobě nějakým tajemným a záhadným způsobem patří.. Scénárista to měl jednoduché - když potřeboval nějaký zajímavý dějový zvrat, popohnat děj, nebo prostě něco vyřešit, vymyslel "hrdinu" s novou schopností, který mu s tím hravě pomohl (umím najít kohokoli - stačí když na něj pomyslím) - to se to pak lehce tvoří. Co se herců týče, jsou Hrdinové sbírkou "bezvýrazných" a "bezmimických" (Adrian Pasdar,Greg Grunberg, nebo třeba Ali Larter) - najde se pár výjimek (Jack Coleman, Milo Ventimiglia), ale ty už to bohužel nespasí. Co mě na tom všem ale naštvalo nejvíc, je ten nesnesitelně natahovaný konec - asi 5 dílů jsem čekala kdo teda a co jako s ním - peklo! ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, jak krátká chvíle stačila Kringovi na to, aby Hrdiny spláchl definitivně do záchodu. První série je boží, protože nabídla superhrdinský koncept v civilní formě a místo spoďárů přes kalhoty řešila duševní pochody jednotlivých postav a jejich zařazení v normálním světě. Druhá sezóna oproti tomu nenabídla vůbec nic. Jen některé linie zbytečně zamotala, scenáristé začali cpát do děje čím dál víc zbytečné vaty a Kring předvedl, že není zase tak geniální, jak mnozí předpokládali. Stále však šlo o solidní nadprůměr. Což se rozhodně nedá říct o sezóně číslo 3, která používá ty nejstarší seriálové zlozvyky, jaké si dovedete představit. Každý má něco s každým, vrací se domněle mrtvé postavy a Kring jen dokazuje, že nemá koule na to, odklidit zbytečné charaktery z cesty. Zkrátka slabota, navíc natahovaná jako žvýkačka Hubba Bubba. ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • Masi Oka (Hiro Nakamura) bol niekoľko rokov hráčom videohry "World of Warcraft", v ktorej bol leadrom vlastnej guildy. S "WoW" prestal z dôvodu časovej náročnosti, kde nebolo výnimkou neísť s kamarátmi von, kvôli tomu, že bol práve v raide ktorý viedol. (klayman)
  • Sylar (Zachary Quinto) ke konci 3. řady získá schopnost měnit podobu. Vždy mění tvář, ale šaty zůstávají stejné. Později však mění tvář i šaty bez jakéhokoliv vysvětlení. (A7X92)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama