Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Paparazzi jsou krysy, ale kde by byl bulvár bez nich. Jedním takovým fotografem je i Les, kterého výtečně zahrál Steve Buscemi. Ten touží nafotit fotografii, která by jednou obletěla celý svět. Řekněme si to na rovinu, role podivínů nebo snad i šílenců mu skvěle sedí. Takovými rolemi si nás přece získává. Díky tomuhle filmu můžeme krásně nahlednout do světa fotografů a jejich celebrit. Steve Buscemi ale nebyl jediný důvod, proč jsem film sledovala. Tím dalším důvodem je osoba s iniciály GG. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh jednoho bezdomovce, paparazziho (vlastně ne, jen fotografa) a zpěvačky. Je krásné slyšet, že všichni jsme jenom lidi, nikdo nadřazený ani podřazený. Potěšilo mě množství Nikonů (Canon jsme všehovšudy zahlédla jen jednou a to v tlapách velmi nepříjemně vypadajícího člověka, takže je vše v pořádku...). Lehký nadprůměr. ()

Reklama

Gimp 

všechny recenze uživatele

Fajnová kritika showbyznysu a populární kultury v mnoha rovinách - televizní svět seriálů je povrchní laciný kýč, postavy se občas chovají jako idioti ze soap opery a výrazové prostředky samotného filmu jsou krásnou ukázku práce s kýčem - scéna zamilování se, náhoda s přepnutím ovladače, závěr. Film kazí roztříštěnost když se věnuje nejprve vztahu Buscemiho a Pitta a pak najednou Pitta a Lohman. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem o tom takhle nikdy nepřemýšlela, ale zřejmě i takové pochybné bytosti, jakými jsou papparazzi, touží po uznání svých rodičů. Steve Buscemi předvádí svého fotografa se vší bídou jeho profese dokonale a co se týká Michaela Pitta, já jeho křehké, podivínské typy, co ztvárňuje v těch svých nezávislých filmech, obdivuji už delší dobu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý u mňa balansuje medzi 3 a 4 hviezdičkami. Nakoniec som sa priklonil k tej horšej variante. Technicky ide o absolútne bravúrne zvládnutý snímok so skvelými hereckými výkonmi. Steve Buscemi zahral skvelo, ale ani Pitt nezaostával, podal asi podobný výkon ako vo Funny Games - svojský a osobitý, uhrančivý herecký prejav, ktorý je naozaj originálny. Dejovo ma to však za srdce nechytilo, dosť často som sa nudil, záver riadne klišé, niečo ako paródia na americký sen a pravdepodobne by som to už viac krát nechcel vidieť. 65/100 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)

Reklama

Reklama