Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Lima 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, že s filmy Toma DiCilla je to jako s kofolou. Když je miluješ, tak není co řešit. Jenže tady to neplatí. Chtělo by se také říct, že hodit do stoupy film, kde jednu z hlavních rolí hraje herecký bůh Steve Buscemi, je téměř nemožné. Ale bylo k tomu sakra blízko. Tak nevím, nemělo se to náhodou jmenovat ´Crossroads 2: The Britney Spears Story Continues´…???___Tom DiCillo si svými prvními třemi filmy nasadil tak vysokou laťku, že už jí od té doby jenom podlézá. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jak se mám k Delirious postavit objektivně, když filmy Toma DiCillo dávno ukládám separé, aby na ně neskočil nějaký zatoulaný bacil průměrnosti. Kdo Toma nemá rád (?) nebo ho nezná (!), podívá se na film - líbí, nelíbí a jede se dál, ale kdo je pozitivně zdeformován celou jeho rodinkou krásných zoufalců v oblouznění ... v sedmém nebi ... v semiškách .... nemůže se mi divit. I tady je jich plno a nehraje roli, jestli jeden spí v kontejneru a jiný v duchnách z pštrosa, Tom je bere z jedný vody šup na plot a dělá si prču z celebrit stejně jako ze soumarů, lidská čeládka je přece nevyčerpatelný zdroj inspirace... a ironie. Kdykoli je na plátně Steve Buscemi jako paparazzi, který nechá bydlet svého houmíka ve skříni a za to očekává sluhu Žána a psí oddanost, jsme svědky šťavnaté jízlivosti v hereckém provedení z jiné galaxie. Pittovy chvilky krapet zasmrdí cukrkandlem, ale jinak je kluk v pohodě. Takže závěrem: slabší článek v červeném řetězu, ale pořád je to značka DiCillo :) ()

Reklama

GrooveJump 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmů Toma DiCilla se nezmění, na to už sem si zvykl, ale tohle mi přišlo mírně podprůměrné . Ale zase tam ten Buscemi působí jako první pomoc. Celkově vzato slabý odvar předešlých filmových počinů a musím také podotknout, že kvalitativně jdou tyto filmy (myšleno chronologicky) pokaždé o malý stupínek dolů, škoda a oddech zároveň. Filmem rozhodně nic nezkazíte, ale bombu z nezavislého am. léta rozhodně nečekejte.... ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Bomba pohádka o mladém melancholickém bezdomovci, který se souhrou okolností seznámí se slavnou zpěvačkou.... Chvílemi to zavání až moc sladce, v druhé chvíli se to spraví skvělým soundtrackem s peckami jako Bohemian Likes You, nebo Hey Now Now. Film je tak citlivě natočený, že by zároveň oběma zmíněným písním mohl sloužit jako videoklip. Pihu na kráse vidím jen v nekrásné krásně prkenné K'harmě (zmíněná slavná zpěvačka). ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Klasika. Úchylný Buscemi s černými vlasy zase rozjíždí svoje ksichty. Bavil jsem se docela dobře. Pěkný pohled do myšlení lidí v top šoubyznysu. Hereček, zpěvaček, herců a veškeré špíny okolo, kteří se na nich živí. Herecky dobře zvládnuto, hlavně můj oblíbený Buscemi pod DiCilliem šlape. Každopádně film pro Nikonisty :) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)

Reklama

Reklama