Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice mužů se jednoho rána vzbudí v chemické továrně a zjistí, že si toho kromě svých jmen nepamatují téměř nic. Stoprocentně však vědí jednu věc: Chtějí odtud pryč, a to rychle. Pří útěku ven a pátrání, co se u všech svatých vlastně stalo, se však vyplatí být obezřetný – ani jeden z nich nezná ty druhé a je více než pravděpodobné, že někdo tady nehraje zrovna čistou hru… (4daPeace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tajemný thriller o skupince mužů, kteří si nic nepamatují, ale z nějakého důvodu jsou uzavřeni v rozpadlé továrně a očividně se nevidí poprvé. Tyto typy thrillerů stojí vždy na scénáři, hercích a neuškodí ani zkušený režisér, ale tento snímek je po všech směrech průměrný a nedokáže vůbec ničím překvapit ani vyloženě zaujmout. Naštěstí nenudí a neurazí. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Tento snímek ve mě vzbudil napětí, vlastně si pořád držel napínavou formu. Jenže něco je tam špatně, pět mužů v chemické továrně s amnézii. Tenhle nápad se dal líp využít, zazářil především James Caviezel. Bohužel ke konci to padá do ohraného stereotypu. Na jednorázovou podívanou akorát, ale nic víc. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, která spolého na koncept ze Saw, ovšem s tím rozdílem,že místo nezajímavých herců jsou zde herci zajímavý a místo nápaditého režiséra úplný dřevo. Příběh by sice ušel, ale celý je to strašně nudně natočený. Herci s tím bohužel taky moc nezmůžou. Kinnear a Pepper hrají svůj tradičně dobrý standart, Caviezel taky docela ušel. Ale Stormare tam není snad ani 5 minut, Pantoliano taky zklamal a Bridget Moynahan tam nemusela bejt vůbec. A ten naprosto debilní a zbytečnej zvrat na konci ani rozebírat nebudu. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hmm...žeby pozerám pokračovanie Saw???...ale nie to je niečo iné...dobrá kriminálka, ktorá sa snaží budovať atmosféru tajomnom, ale skôr ako budovanie atmosféry a dobrého tempa zachraňujú tento film herci, ktorých je tu dosť a sú hlavne známy...a záverečný "zvrat" nie je nič mimoriadne, ale udrží diváka v strehu...dobrý priemer.. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Tady si někdo honil ego a zkoušel si hrát na chytrého a přesvědčovat diváka o své " genialitě " takovou vykonstruovaností děje, aby se do toho následně zamotal tak, že mu to ( po zásluze ) zlomilo vaz.. Tak takhle teda Simone ne. Dlužíš mi 98min života! Já si to vyberu, neboj.....jednoho dne se probudíš v opuštěné hale ve Vysočanech, totálně sjetej a uvidíme, jak si s tím poradíš. Mám pocit, že bys to využil v pokračování Unknown 2, takže raději ne. p.s. na DVD filmu je nejzajímavější jeho herecké obsazení, samotný přebal a trailer. Škoda, že jsem nezůstal pouze u něho..... p.p.s. za co ty 2*? Především za herecké výkony, které zachraňují co se dá. Výborný Barry Pepper a zdatně mu sekundující Caviezel a Kinnear. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Kalifornie, a to v lokalitách Desert Center, Eagle Mountain, Indio, Los Angeles a San Bernardino v březnu 2005. (GASTON73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno