Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze (204)

FakyCZ 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem věděl, že je to pohodovej seriál. Bavil mě, smál sem se u něj, ale furt mi něco chybělo na pátou hvězdičku. Tak mi to nedalo a koukal sem na něj dál a dál dokud si to tu pátou hvězdičku nezasloužilo a já věděl, že mě tenhle seriál přesvědčí. Tohle je 5ti hvězdičková pohoda, které jsem přišel na chuť hned na začátku ale na tu žvejku uprostřed jsem si chvíli počkal. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Hodnotím čerstvě po shlédnutí první série slovem: pohoda. Seriál nikam nespěchá, je milý a nevtíravý, což z něho, společně s hlavním hrdinou, dělá jasný nadprůměr. Po druhé sérii: Kvalita trochu klesla, obzvláště v druhé polovině, přesto je stále na 4 hvězdičkách. Po třetí sérii: Výborně! Nečekal bych až takhle markantní posun vzhůru. Třetí sérii jsem takřka "zhltl" a už se nomůžu dočkat čtvrté. Tenhle seriál teď hraje přesně tak, jak rád poslouchám a postava Jacka Cartera se v oblíbenosti jednoznačně řadí do TOP společnosti.. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Jak tady píše řada z vás opravdu pohodový seriál. Který nenudí, má nápad, spousta vtipu a skvělé herce. 1.série má jednu chybu a to že tam není souvislejší děj napříč epizodami. Od 2.série už se to zlepšuje a děj přesahuje do víc epizod, a přitom se v každé řeší nějaká zajímavá věc. Na seriálu musím ocenit to, že byl na rozdíl od řady jiných řádně ukončen, ale přesto dějově nedokončen. Ve 4.série kdy se dostane červí dírou do minulosti a posléze zpátky, ale v jiné časové linii , která je sice téměř stejná, přesto se v některých věcech liší. A už tam zůstanou až do konce seriálu což je podle mě škoda. Kdyby tam aspoň byla zmínka, že zpátky nechtějí, tak neřeknu. Ale to je asi jediná kaňka na jinak povedeném seriálu. Určitě bych si dovedl představit pokračování. ()

Florfila 

všechny recenze uživatele

Tak trochu kýč, tak trochu předvídatelné, tak trochu vyumělkované. Ale stejně to jednoho ťafne za prdel a nepustí. Šerif Carter, chlap se srdcem kluka, mě absolutně dostává. Jeho „Really!“ je nazapomenutelný. Po první sérii jsem se na Eurece stala bezmezně závislou. Seriál, který mě dokáže rozesmát. Super! A navíc se mi ohromně zamlouvají nesnáze, jimž musí hrdinové čelit – časoprostorové díry, alternativní vesmíry, dimenzionální odchylky. Paráda! Jsem schopná ignorovat i občasnou dějovou nesourodost, paralelní konce a opětovné začátky, ale chápu, že lepení dalších dílů pro ukojení nenasytné touhy diváka a kapsa tvůrců se uspokojit musí. A špatně natočené pohybové záběry? Čert to vem! Pak vám tam do toho vlítne Fargo a rozostřený záběr je to poslední, co bych řešila. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

1. a 2. sezóna 75 % [Třetí série] Tak a už i hrdě svá a i originální Euréka nám kvalitou ustala v opakování a nekonečné smyčce nudy. Nulový vývoj samotného seriálu či jeho pokrok je pro mě dále nepřekonatelný problém. Dvě sezóny neustále stejných postupů a vlastně i humoru zkrátka držel pohromadě Colin Ferguson. Dále to už ani on nezachráňuje a vše se přejí. Musím říct, že schematická trojička Fargo, Zane a Lucas mi pijou krev, protože jsou hloupě snad za všemi situace, které v ději nastanou. Poslední díly ze 43 epizod, které nám nabídly tři roky v podivuhodném městečku se ale už nemůžou chlubit popiskem "zábava". 3. sezóna 50 % ()

Galerie (483)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se ve městech Vancouver, Chilliwack, Surrey a Port Moody v Britské Kolumbii v Kanadě a ve filmových studiích ve Vancouveru. (Cheeker)
  • Představitelka Allison Blake ve druhé sérii byla skutečně těhotná, což se pro seriál hodilo. (artuš)
  • Tvůrci se původně snažili pro hlas S.A.R.A.H. získat Fargovu oblíbenkyni Sarah Michelle Gellar. To však nevyšlo, a tak jí hlas propůjčil samotný představitel Farga Neil Grayston. (Illuminare)

Reklama

Reklama