Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

akisha 

všechny recenze uživatele

Takže takhle, 13 duchů bylo lepších, a to ani "třináctka" nestála za moc. Blbý herci, trapný bílý panďuláci a vniveč vyšla i snaha vyděsit diváka traktorem. Nájezd vran byl k popukání, spousta věci nevysvětlena (například jestli je zdroj prokletí v tom domě nebo prostě jenom někomu hráblo a jakou funkci krom nečekanýho zjevování měl záhadný stařík?). Prostě film selhal po všech stránkách a k hororu nikdy ani nepřičuchnul. Alespoň ale můžeme vidět x-tou variaci na bílýho smraďocha s černýma vlasama, co straší. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Slušně rozjetý duchařský horor,který je ze začátku opravdu děsivý:Kristen to pekelně sekne a andělsky hraje.Bohužel stalo se,co se stává často,slabá celková pointa a zpackaný konec,který opravdu děsivý průběh začátku změní v nudný thriller.Veliká škoda nezvládnutelného konce,protože do určité chvíle sem si jel na 5*.Ale film stojí určitě za mrknutí hlavně pro fanoušky Kristen. ()

Reklama

Fevas 

všechny recenze uživatele

Kristen Stewart uměla před Twilight ságou skutečně hrát - pro mě největší překvapení tohoto filmu. Pustila jsem si to ve dne a stejně jsem si pak musela kontrolovat prostory, kde by se ta příšerka schovávala. Velké plus Kristen Stewart, zábavná role Dustina Milligana(nejvíce scénka s tou sekerkou), podle mě skvěle zvládnuté role rodičů a dokonalá dějová linie. Jenom mínus za šílence - to co to bylo? - a za ten konec. Když už je to happyend, tak musí být pořádný! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $35,374,833Tržby Celosvetovo $54,998,732Tržby za predaj DVD v USA $15,856,356 //počet predaných kusov 955,547║ Hoci je príbeh až moc šablónkový, je to aspoň zručne natočené, minutáž je akurát, nechýba tam napätie a nájde sa tu niekoľko slušných lakačiek. /45%/ ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento horor dokáže zaujmout v určitých několika momentech. Některé scény oravdu stojí za to a občas to vypadalo, že se i budu bát. Pointa se mi taky líbila a to je co říct. Celkově je to ovšem brak. Hlavním problémem je chování postav a zpracování převážné části filmu. Co mě teda dokáže naštvat asi nejvíc je to, že holka, kterou tahají do sklepa několikatery ruce neznámých bytostí, dokáže v tom samém domě zůstat. Kdybych se z toho dostal, tak bych hned v ten moment upaloval tak daleko, co by mi síly stačily. 40% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)

Reklama

Reklama