Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (405)

POMO 

všechny recenze uživatele

Ľahká béčková vyvražďovačka, ktorá stavia na premise prvého dielu, ale na rozdiel od neho neprichádza s vlastnými nápadmi a miesto toho si pohodlne (a neskrývane) lebedí na námete japonského Battle Royale a spopularizovaných prvkoch z Predátora (Henry Rollins čoby drsný pomaľovaný mariňák) a originálneho Texaského masakru (holčina pripútaná za stolom pri slávnostnej večeri). Aj herci boli v prvom diely zaujímavejšie obsadení a snaživejší. Títo sú tuctovejší a ľahšie zabudnuteľní. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V Americe se to jen hemží nejrůznějšími reality show a tak není divu, že tenhle nešvár moderní doby někoho napadlo strčit i do hororového filmu. Nevím ovšem jestli to byl ten nejšťastnější nápad. Kouzlo jedničky pomalu vyprchalo a ani humorné pojetí to moc nezachránilo. Začátek se nese v dost nudném duchu a seznamování s pěticí soutěžících a štábem. Partička nejrůznějších individuí se rozhodla vydělat menší balík peněz a pro vítězství jsou ochotni udělat téměř cokoliv. Popravdě řečeno mě nezaujal ani jeden z nich svým osobním příběhem, ale za to Crystal Lowe svými vnadami. To že je spousta lidí schopná udělat pro slávu téměř cokoliv není nic nového a tak její strip nikoho nepřekvapí, ale potěší. Co se týká mentální rodinky kanibalů, tak ti nesahají bratrům z jedničky ani po kotníky. Jediné co mi vrtá hlavou je to, že jejich takzvaný otec si zahrál v jedničce toho pumpaře a teď tohle....Jednotlivá úmrtí měla určité klady, jako například roztomilou kreativitu a představivost tvůrců, kteří to vzali opět humorným způsobem ( např. dvojitá hetka do hlavy. V parodii se to začalo měnit až ve chvíli, kdy ten voják vzal spravedlnost do svých rukou a začal je zabíjet jednoho po druhém. Přesto všechno budu hodnotit film jako čistý průměr, protože jsem se tu a tam doopravdy zabavil. Slabší 3* ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Iný film než jednotka a pravdu povediac s prvým dielom to má spoločné iba asi názov. Ked som poču, že to bude niečo o reality show hned som si vybavil Halloween Resurection a čakal som to najhoršie. Chvalabohu som spokojný. Amatérčina z filmu kričala na míle, obzvlášt pri kamere a narábaní s krvou, ale je to slušný béčkový filmík na zabitie večera. Dej, napriek tomu, že išlo o reality show, strávitelný. Herci ušlo obzvlášt som sa tešil na Ericu Leerhsen a skvelé, skvelé a ešte raz skvelé vraždy. Bavil som sa, čistý priemer 50%=3* ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Někteří kanibalové tady vypadají jako čaroděj z Troškovy pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci, u který jsem se mimochodem bál asi víc než u tohodle, sice jako dítě, ale i tak. Přesto to není špatný, i když chvílema tak nechutný, že musím pochybovat o svý psychický příčetnosti, když na to vydržím čumět a ještě to při hodnocení neodepíšu jako kravinu. 60% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +opět dokáže překvapit a šokovat, povedený casting i dobře napsané dialogy -jsou to detaily,ale způsob vraždění mohl být víc detailní a místy ne tak uspěchaný, trochu se vytratila originalita a moment překvapení, ale to k pokračování patří./// Konečně jsem měl možnost vidět pro Pachu krve 1 a 3, taky prostřední druhý díl. I když prostřední taky není zrovna správný termín, protože už je natočené čtvrté pokračování a chystá se páté. Je vidět že oblíbenost některých hororových sérií stále roste a diváci i tvůrci lační po dalších dílech. Wrong turn 2 se mi v první řadě hodně těžko sháněl. V půjčovnách dosud není a nebýt televize, tak bych ho neviděl do dneška. Takže skutečnost že tato série filmů nemá takový komerční úspěch jako jiné třebas Saw apd. je asi jedinou vážnější vadou. Jinak se totiž jedná o pěkně masitý, propečený, krvavý a tak trochu i zrůdný film. Všeho je tu víc než v prvním díle. Je tu víc zrůdiček, víc postav k nakousnutí a následnému sežrání. Do toho se přimíchal prvek o natáčení reality show, takže je o zábavu postaráno. Postavy kupodivu jednají celkem inteligentně a dialogy vás netahají za uši. Takže tentokrát hodně velká spokojenost a čtvrtý film si určitě nenechám ujít./// Celkem 75%/// ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)
  • Ve filmu se nikdy nezmínila jména kanibalů. Jeden z nich nám byl představen už v prvním díle, jde o kanibala Three Fingers. Ostatní čtyři kanibalové ovšem nikdy nezmínili své jméno, jsou zobrazováni jako Pa, Ma, Sister and Brother. V překladu se jedná o Mámu, Tátu, Sestru a Bratra. (Dines)
  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)

Reklama

Reklama