Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec, pan Vohnout, je doma považován za idiota a bačkoru. Venku je ale zabiják, který střílí gangstery, aniž by o tom rodina měla nejmenší tušení... Příběh tvoří tři linie vyprávění, které se vzájemně doplňují, prolínají a končí o Štědrovečerní večeři. Tato provokativní komedie je určená nejen příznivcům černého humoru. Do všech rolí byli obsazeni skvělí herci, jako například Ondřej Vetchý (Babí léto, Duše jako kaviár, Prachy dělaj člověka), Veronika Žilková (Otesánek, Milenci a vrazi, Anděl Páně), Jiří Mádl (Snowboarďáci, Rafťáci, Jak se krotí krokodýli, Ro(c)k podvraťáků), Nella Boudová (Bylo nás pět, Kolja, Doblba!), Jitka Ježková (Báječná léta pod psa, Početí mého mladšího bratra, Andělská tvář)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (190)

Joll odpad!

všechny recenze uživatele

S Waterloo po česku nejhorší film co sem měl kdy tu možnost shlídnout. Něco tak blbýho hnusnýho bez výkonů bez smyslu stupidního a přehnanýho jsem ještě neviděl.Ani nebudu popisovat co je na tomto filmu špatně, protože je to všechno!Doslova je tohle průjem novodobé české kinematografie, jak se do toho mohli Mádl, Vetchý a Žilková nechat uvrtat naprosto nepochopím.Jo a české Pupl Fiction????Vůbec nechápu to srovnání, nemá to zhola nic společného krom snad stylu vyprávění kterej je zde oproti PF naprosto otřesnej jinak zhola nic spíš bych řek.Vyhněte se této příšernosti obloukem, ale když se chcete filmově potrápit tak toto je Number ONE a to sem myslel že Waterloo po česku nic nepřekoná:) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Franta Fuka má na svém blogu speciální kategorii filmů "tak špatné, až je to zábavné." S tímto očekáváním jsem si Po hlavě... do prdele pustil a bohužel to na ten odpad není. Ze začátku je to teda velký bizár a byl jsem nadšen, pak se to ovšem překlopilo do prachsprosté nudy a z letargie mě vytrhly, až překvapivě dobré (svým způsobem), akční scény. A Vetchý je tu top, ostatně jako všude a to jsem se půlku filmu bál, že jedinou jeho scénou bude úvodní minutový monolog...30% ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Podle mě to rozhodně takovej propadák neni. Z mýho pohledu si film na nic než legraci nehraje a proto u mě tak nějak obstál. Jasně, má to nějaký ty chybky, třeba místy trochu blbej scénář, kterej se snaží šokovat za každou cenu (nikdo neni normální) až to člověka začne trochu rozčilovat, nebo klasickej neduh českýho filmu = katastrofální zvuk. Mimo to jsem se ale hodně zasmál u spousty scén, hlavně na začátku a konci. Další plus vidim v tom, že film je dost originální a aspoň přináší něco novýho. Akorát tu mrchu (těhotnou) bych nejradši nechal oddělat, to bych možná přidal ještě jednu hvězdu navíc. =) P.S. Jestli si přečtete druhou větu pana debila distributora, máte celej film zkaženej. Já to naštěstí udělal až teď. (65%) ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Klady: Miestami Ondřej Vetchý Zápory: Chaotický strih, mozaikovitosť filmu má veľké trhliny, dialógy ak sa to dá tak nazvať sú úbohé, plytkosť postáv, nedá sa s nimi stotožniť ani zaujať k nim postoj. Posledne minúty ako dokument o pôrode v domácom prostredí by mohlo byť. Čiže zvyšok strihnúť a ponechať len túto pasáž, ale bez slov. Len podfarbiť hudbou. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Vidím, že si všichni po nocích přivydělávají jako nájemní vrazi...měl bych to taky zkusit. Takže. Hm. Chm. Ehm. Na některé žánry Češi prostě nemají. Z příliš ambiciózního tématu a touhy po tomu odpovídajícímu úspěchu nutně musí vzniknout blbost. Na druhou stranu, tahle černá komedie by mohla dopadnout mnohem hůř. Vtipná není, úplně blbá taky ne. Na českou kinematografii tři hvězdy, na světovou jedna, průměr dvě. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Podle názvu filmu se údajně měli zdravit čeští vojáci kdysi vyslaní hasit bratrovražedné boje v bývalé Jugoslávii. (duklak2)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na rôznych lokalitách mesta Praha. (dyfur)

Reklama

Reklama