Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (420)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva hasiči Adam Sandler a Kevin James jsou nuceni předstírat, že jsou gayové kvůli výhodné pojistce jednoho z nich, ale jde o to, jestli jim to schlamstnou podezíravé úřady a navrch ještě budou muset snášet posměšky okolí i čelit řadě předsudků. Musím napsat, že jsem se kombinaci hrubozrnných gagů střídající se s dojemnými scénami celkem zasmál, a ačkoliv většina dobrých vtipů vycházela ze situací, že ti dva jsou pro ostatní gayové, tak to vůbec nevadilo. Horší to bylo se snahou křečovitě moralizovat v samotném závěru filmu, a to se sice dalo s přimhouřením oka skousnout, ale konec filmu zase nijak originální není na rozdíl od většiny filmu, která celkem originální je, dá se u ní dobře pobavit a známí herci ve vedlejších rolích v čele s Jessicou Biel stáli za to. Ostatně i na celou tuhle taškařici se dá dobře dívat. A nemusí se u ní nikdo cítit pohoršeně. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rupert Gregson-Williams: 1. Seven One Eight - Fannypack (3:29 ,2. For One Night Only - Bodyrockers (3:00) ,3. There's A Fire - Longwave (3:22) ,4. The Air That I Breathe - The Hollies (4:04) ,5. L O V E - Nat King Cole (2:33) ,6. Can't Help Falling In Love - Elvis Presley[*] (3:01) ,7. Anything You Can Do (I Can Do Better) - Doris Day & Robert Goulet[*] (3:33) ,8. Always On My Mind - The Pet Shop Boys (3:55) ,9. Dancing Queen - ABBA (3:52) ,10. The Rejection (Disco Mix) - Dangerous Muse (3:50) ,11. Groove Is In The Heart (3:53) ,12. Open Arms - Journey (3:19) ,13. Girls Just Want To Have Fun - Cyndi Lauper (3:50) ,14. Too Much Passion - The Smithereens (4:33) ()

Reklama

Jansen 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo špatné. Tato komedie totiž dokázala něco, o čemž si řada jí podobných může jenom nechat zdát. A to, i přes zvolené téma, zachovat si určitou úroveň a vtipy celkem obstojně zabalit do smysluplné a ucelené formy. Až na pár slabších míst jsem se celkem dobře bavil. Taková oddechovka jednou za čas nemůže uškodit. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sandlarovky jsou vždycky zárukou kvality a dobré zábavy. I když mám poslední dobou pocit, že Adam Sandler hraje pořád jednu a tu samou postavu, kterou hází do čím dál podivnějších situací. A samozřejmě k sobě vybírá protějšky na které je slast se dívat (ehm myslím Jessicu Biel ne Kevina Jamese ;). Tentokrát se vrhl do světa gayů a zákona o registrovaném partnerství a vyšla z toho zase prohláškovaná, jemná satira na lidskou povahu. No a na ty se vždycky rád podívám. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Podobně jako v případě jeho komediálních kolegů Bena Stillera a Jima Carreyho, tak i u Adama Sandlera platí rovnice, že jejich poslední komedie jaksi pokulhávají za svými staršími sestřičkami, zkrátka už se u nich zdaleka tak nebavím a znovu a znovu raději sáhnu po starších věcech. Platí to i o tomto filmu, byť se to ještě dá skousnout. Ale Kevin James mi je prostě krajně nesympatický a když se na něj "musíte" dívat značnou stopáž snímku, je to pak docela problém... Ale čínskej Schneider byl masakroidní :-) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Knížka, ze které čte Chuck (Adam Sandler) dětem před spaním se jmenuje „The Puppy Who Lost His Way“. Ze stejné knihy čte učitel Billa ve filmu Billy Madison (1995). V obou filmech hraje v hlavní roli Adam Sandler. (don corleone)

Reklama

Reklama