Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (421)

Psema 

všechny recenze uživatele

Sandler se odklonil od zajetého rodinného hašteření a mírně se vrátil zpátky ke svým trhlejším kouskům. Ačkoliv jsem si v průměru každých 5 minut říkal "what the fuck", bavil jsem poměrně dobře a bez zádrhelů jsem dojel k až příliš očividné pointě. Průměr každopádně zasloužený a mám pocit, že Sandlerem dokonce vítaný. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tento pán prišiel z penisového pardon penzijného úradu.“ Len 40% dávam nie preto, že je to drsná komédia, ale preto, že je MÁLO drsná. Mám Adama Sandlera rád, ale toto bolo skrátka nudné a takmer dvojhodinová minutáž to prizabila. Zasmial som sa len občas (odzemok s bezdomovcom, zženštilý syn, sexuálne VEĽMI JEDNOZNAČNÉ návrhy od poštára, všetko s Vingom Rhamesom... najvtipnejšia bola scéna s mydlom), čo ma mrzí, lebo som mal chuť na vulgárnu komédiu. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film s Adamem Sandlerem. Nemyslím tím ovšem špatný film. U filmu jsem se pobavila královsky. Ale dopředu jsem tušila co hlavní postavy udělají, a tak nějak mě snad ani nic nepřekvapilo. Krom toho, že oba hasiči Larry a Chuck při zásahu v naprosto ohněm zničené budově našli papíry, které neshořely. Asi nějaké ohnivzdorné papíry, které mají jen v Americe. Když se tedy chcete královsky pobavit a nemáte moc vysoké nároky a nevadí vám předvídatelnost děje, je tento film geniální volbou. Ostatně asi jako u všech filmů, ve kterých hraje Adam Sandler. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jako obvykle je tato komedie s Adamem Sandlerem bláznivá a střeštěná, tak neobvyklým způsobem, že Ben Stiller s jeho partičkou musí šoupat nohama. Po roce totiž vzniká další film, který se nemá za co stydět. Tahle růžovoučky přiteplená komedie je totiž opravdu dost zábavná a dost růžová, což se od ní dalo čekat. Jenže kdyby se to všechno nebralo tak vážně, možná by si to zasloužilo o nejeden bod lepší umístění. Celou dobu totiž film vcelku zajímavým způsobem vyniká. Adam Sandler hraje v romantické komedii trochu jinou postavu než je o něm známo. Trochu drzejší, trochu víc bláznivější než je u něj obvyklé. Přesto se tento film povedl, ne sice nijak oslnivě na první pohled, při kterém možná zarazí fakt, že konec filmu je relativně vážný na úkor toho, jak je celý film brán s nadhledem a podepřenou myšlenku ztrhává do ztracena. Výběr herců se víceméně povedl a nejen díky hlavní dvojce, ale i díky Aykroydovi nebo Buscemimu stojí se na tuto opět bláznivou komedii podívat. --- Víš komu můžeš věřit? Té služebné, Tereze. - Ona krade! - Krade? Proč ji nevyhodíš? - Bojím se. Myslím, že ovládá voodoo ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný syžet, pár dobrých fórků, spousta krásných ženských a neúnosné chvilky hrající na vážnější notu. Tohle jsou ingredience k nové komedii Adama Sandlera, kterému zde zdatně sekunduje jeho „partner“ Kevin James, jehož přednes je daleko přirozenější než oh(ř)rátý Sandlerovic humor. Najdou se však chvilky k zasmání, ale všechno stejně působí jako hrozně natahovaná a ke konci i značně trapná nuda, kterou okoření jen málokdy máloco. Z daného tématu se dal vytřískat daleko vtipnější kousek než je tento patvar, který se zastavil někde na půlce cesty a ne a ne se rozjet dál. [Přesná stopáž: 115 min] ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Knížka, ze které čte Chuck (Adam Sandler) dětem před spaním se jmenuje „The Puppy Who Lost His Way“. Ze stejné knihy čte učitel Billa ve filmu Billy Madison (1995). V obou filmech hraje v hlavní roli Adam Sandler. (don corleone)
  • Scéna ve škole, kde jeden chlapec udělá roznožku a praští druhého do rozkroku, je odkazem na film Krvavý sport (1988). (Nathaniell)

Reklama

Reklama