Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Federální agent (R.Gere) před odchodem na odpočinek zaučuje svou nástupkyni (C. Danes) a přitom hledá nezvěstnou dívku. Je přesvědčen, že za její zmizení je odpovědný propuštěný sexuální násilník, kterého vyšetřuje. Přestože ho tlačí čas, rozmotá klubko stop vedoucí k potencionálnímu vrahovi. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Ten začátek byl hodně zmatený, vše probíhalo letem světem a nebyly jasné kompetence Gerea. Co vlastně dělá a proč? I ta trhanost záběrů mi vadila. Téma však silné se snahou chytit divákovu zvědavost. Rozuzlení nebylo až takovým překvapením. A ta hláška "pojď do mě, protože i my jsme v tobě", to na Richarda sedělo. Stal se z něho vyhořelý pošuk, co chce vyléčit rány své a obětí. Role mu neseděla, navždy ho mám v paměti jako boháče z Pretty Woman. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

eroll je zamestnancom verejnej spravy a zaobera sa sex. delikventami. je vsak trosku nad limit investigativny a nosi pri sebe minirevolverik, co sa nepatri na statneho zamestnanca takej nizkej sarze...avsak dostava do opatery bazantku, ktora ho svojim sposobom kroti a zabranuje, aby sa nakoniec on sam nestal bestiou...viete co? mna tento thriller miestami riadne vystrasil, ale dostali ma (negativne) zrychlene sceny a tych tam bolo neurekom a zaverecne rozhresenie:D....o jojoooj, ale co cakat od film rovno vedeneho na dvd...40% ()

Reklama

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

U Flocku jsem měl pocit že koukám na film skládájící se ze dvou naprosto odlišných částí, které mají potřebu dokázat že jejich střídání je častější než obměna hokejových pětek, a hle dva režiséři vysvětlují vše. Z jedné stany na nás furt něco bliká, střih je zběsilý, neustále kamerové filtry, které by mohl nejen Tony Scott závidět, do toho všeho neustále nějaký hudební doprovd. Na druhou stranu zajímavý příběh agenta úřadu pro veřejnou bezpečnost, kterého jeho práce přehltila. Flock by se z pohledu scénáře hodil jako dvoudílná epizoda Beze stopy či CSI, a filmovější podtext ji dodávají pouze Richard Gere a Claire Danes, jejichž výkon je tu naštěstí v pořádku. Bohužel se ale oběma režisérům nepodařilo svůj záměr ve výsledku vybalancovat k něčemu víc a celkově jde tak jen o průměrný snímek, který ale i přes své negativa stojí za pozornost. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Niels Mueller se etabloval jako velice slušný režisér už svým debutem (Zabiji Nixona), zde je však uváděn coby spolurežisér, nicméně ani on nezabrání podprůměrnosti chaotického thrilleru. Dobrý režisér (hongkongský specialista Wai Keung Lau prokázal své kvality všemi třemi Volavkami) zvládne napumpovat napětím i čekání ve frontě na banány, tady se však několikrát šláplo vedle. A zejména u samotného námětu. Dynamiku úvodu rozmělní odkrývání nepříliš zajímavé zápletky a slušný vizuál á la Scott mladší záhy omrzí, ba začne dokonce vadit. Richard Gere se tu coby federální úředník chystá do penze (teda, vlastně dostal padáka za své rázné metody), musí ale ještě zaučit svoji nástupkyni. Jeho specializací jsou totiž sexuální delikventi, jejich evidence a průběžná kontrola jejich životních kroků. Ne vždy ale jeho „klienti“ sekají dobrotu. Celý thriller má zvláštní koncepci, parazituje na jiných povedenějších snímcích, dialogy jsou prosté, bez života a duo Gere/Claire Danes působí asi tak, jakoby je jejich postavy přímo otravovaly. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Nech si kazdy vravi co chce, ale tento film ma atmosferu. Ja som len obycajny divak, ktory caka od filmu, ze si na konci povie..uf...a v tomto pripade sa tak stalo...main tema filmu je otrasna, nechutna a ked si predstavim, ze sa tie zverstva deju, je mi na bliti...Nevadila mi ani ta sialena kamera, ani ta depresivna hudba, patrilo to k tomu. .. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama