Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Federální agent (R.Gere) před odchodem na odpočinek zaučuje svou nástupkyni (C. Danes) a přitom hledá nezvěstnou dívku. Je přesvědčen, že za její zmizení je odpovědný propuštěný sexuální násilník, kterého vyšetřuje. Přestože ho tlačí čas, rozmotá klubko stop vedoucí k potencionálnímu vrahovi. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Dávám 3,5*. Snaha o přiblížení těchto zvrhlých sexuálních choutek se tu nepodařila tak dobře jak v 8mm, ale i přesto zaujme pár zajímavými momenty. Claire Danes je skvělá herečka, ale asi se doopravdy hodí více do Stardustu než do tohodle prostředí. Jinak děj tak nějak uspokojí všechny příznivce béčkových thrillerů. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelný Richard Gere, nepřesvědčivě "občas" hysterická Claire Danes a Avril Lavigne v pozici, v jaké ji asi v žádném klipu neuvidíte, pokud nezačne zpívat death metal. Film ubíhá rychle, svižně, jakoby sám chtěl být co nejdřív skončený. Filmy o úchylácích má asi rádo široké spektrum lidí, takže by to možná chtělo víc rozvést - to málo, co tady ukáží, je...opravdu málo. Zlatých 8 mm. Ale beztak je to průměrný, možná lehce, lehce nadprůměrný film, který nezamrzí. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Existují filmy, na které se člověk netěší ale z nudy se na něj podívá, protože nic jiného po ruce nemá. Rozhodně potěší na obálce Richard Gere ale to je v tu chvíli tak asi všechno. V tu chvíli, protože jakmile začne film, veškeré očekávání se stejnak vyplní, takže dokoukat tento film bude značně nad moje síly a mám co dělat abych u toho neusnul, protože takovou hrůzu s nudným scénářem občas chytnu, ale co mám dělat. Tohle je prostě hrůza hrůz. Nechápu jak někdo může natočit tak nudný a nezajímavý film. To ti tvůrci nevidí nebo co? Absolutně to nechápu. Bohužel jsem se na jejich hru nachytal a na film se podíval. Tak můžu maximálně dodat: Ruce pryč od týhle kraviny. Unudíte se u ní k smrti. Já měl co dělat. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Tento film môže zaujať svojou svižnou kamerou, dobrým strihom a Richardardom Gereom, a to je tak všetko. Dej sa ťahá ako sopeľ a kým príde k niečomu "nepotrebnému" ako zápletka, tak si počkáte zhruba 40 minút. Film by mohol vďaka téme zo seba vytrieskať viac, ale asi nechcel, a miesto drsnej kriminálky si zazívate pri nudnom sprievodcovi sexuálnych úchyliek. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Aby som pravdu povedal, tri štvrtiny filmu ma neskutočne iritovali. Celý čas som sa tešil, ako filmu naparím odpad a zvozím ho pod čiernu zem... Nakoniec to taká katastrofa nebola, v závere ma vyvrcholenie tých úchylností aj celkom zaujímalo. Vyzdvihnúť musím vynikajúci strih a slušnú kameru, no to je asi tak všetko. Nič to nemení na veci, že scenár je neskutočne deravý a postavy až giganticky dementné (s výnimkou postavy Claire Danes). Gere je sympatický možno tak v poslednej 10-minútovke a to je setsakramentsky málo. So zaujímavého námetu sa nepodarilo vytĺcť ani utešiteľný priemer, škoda. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama