Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (259)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Geniální. Uwe je frajer.... Nadhled, chytrej humor, trefná satira, to vše zabalené v roztomilé nezávislé a nadšenecké formě. Nechápu ubrblánky kteří blekotají něco o tom, že navzdory fajn střelbě do dětí se z toho daly vytáhnout mnohem větší jatka.. Pfff-úplně mimo mísu kluci-úplně mimo mísu..těžiště je naprosto jinde. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No zas tak priserny to nebylo, ale porad to je dost slusna kokotina. Nejvetsi problem je, ze to krome par drobnosti nema s hrou vubec nic spolecnyho a pribeh je proste dementni. Aspon, ze tu sem tam padne naka slusna hlaska nebo se odehraje naka vtipna scena. A vsechny prestrelky jsou sice natoceny nic moc, ale jsou zabavny, strili se tu naprosto po vsem a ve velkym, takze skoda, ze jich tu je tak malo. Jinak herci jsou az na par vyjimek priserny. A hudba je docela slusna. Skoda, ze se Uwe nedrzel predlohy, mohlo to bejt zabavnejsi. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Konečně prozradil odkud má pořad ty peníze. Nacistického zlata je bohužel ještě pořád dost. To , že nemá rád videohry potvrdil nejen tímto filmem , ale i vlastníma slovama. Jednu hvězdu za to , že Uwe konečně umřel. Bouchnem šampanské z recyklované moči?! Jinak je to film tak nehorazné stupidní (ona herní předloha není o moc lepši), stupidně napsaný scenář,stupidně zahraný a stupidně točený. Snad si tento film zkoukne skutečný USAMA, třeba vyhlaší džihád Uwemu. "Aláh Akbar!" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S video hrou "Postal" som sa zoznámil pred rokmi prostredníctvom hracej konzoly Sony Play Station 2. Bol to pomerne drsný titul. Rád som ho hrával. V roku 2007 ho do filmovej podoby spracoval nemecký režisér a scénarista Uwe Boll. Na svojom konte má viacero zmršených filmov, čo vznikli na základe videohier. "Dom mŕtvych", "Sám v temnote", "BloodRayne", "Far Cry"... Hodne mizerné snímky. No "Postal" Uwe Boll až tak moc neposral. Natočil to s nadhľadom a pomerne ostro. Celkom fajn som sa pri tom pobavil. ** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už nikdo nechce umírat umírat, pokud nedostane panny." Chudák Usáma a jeho kamarád G. W. Bush. Tohle si nezasloužili. Oni přece chtěli jenom válku, ropu a peníze, ale lidstvo to nedokáže ocenit. Ještěže to dokázal ocenit Uwe Boll a přihodil k tomu pochybující sebevražedné atentátníky, sexy nacistky z Malého Německa, mňoukající tlumič a Postal Duda, který v tričku s nápisem Peace dokázal rozstřílet cokoli. Já se u této hovadiny skvěle pobavil a kdyby přitom zemřelo o několik desítek dětí méně, tak bych tomu snad ještě jednu hvězdu přihodil. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Výroba kočky, která byla použita jako tlumič, stála 45.000 dolarů, přesto se ve filmu objeví pouze na malý okamžik. (Ahurmen)
  • Podle Uwe Bolla bylo na 90% herců židy. (Petr23)

Reklama

Reklama