Reklama

Reklama

Captivity

Trailer 1

Obsahy(1)

Známá modelka je unesena a probudí se v neznámé, uzavřené místnosti. Pokouší se uprchnout větrací šachtou, ale útěk se nezdaří. Únosce všechno sleduje kamerami, sám je skrytý a nezbytné věci předává unesené modelce vysouváním plechového šuplíku. Po určité době modelka zjistí, že není sama, protože za stěnou je uvězněn ještě jeden muž. Podaří se jim navázat kontakt a probourat stěnu. Únosce trápí své oběti a ty se snaží vymyslet, jak uniknout. Pátrají po nich také policisté, kteří nejprve najdou kartu se záhadným řeckým nápisem a postupně získávají další zajímavé informace... Děj se odehrává v USA, ale film byl kvůli úspoře nákladů natáčen v Moskvě. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Film plný nelogičností (k čemu řecký nápis na kartě?, 700 hostů na párty a první koho policie podezřívá je cateringová firma, takže za 4 dny má 'vyřešený' případ?, milování se se spoluvězněm atd.) a ohraných klišé (alespoň jeden herec, nejlépe policista bude afroameričan, tenhle ještě náhodou umí řecky). Mučení bylo víc v traileru, motivace divákem předvídaných pachatelů zůstala neznámá. Tohle je blbost a i když sem zřejmě viděl tu slabší evropskou verzi, ty 3 minuty pořádného mučení v americké verzi by hodnocení nahoru moc neposunuly. Pokud se chcete pouze ukájet pohledem na Elishu Cuthbert a děj Vám je ukradený, běžte si raději do půjčovny pro zánovní Sexbombu od vedle, uděláte (se) tak lépe. ()

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

1/10 Chéché, thriller ? Naivky... Za tímhle že stojí režisér MISIE ?! To nepobírám a jen čumim. CAPTIVITY se tváří moc vážně a snaží se být chytrým filmem, ale není jím ani omylem a s tímhle jestli se někdo spokojí i při nejmenších očekáváních, tak je podle mě hodně moc nenáročnej divák. A kvůli nějaký buchtě přidátat hvězdičky nebudu, tůdle nůdle Eliško. ()

Reklama

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle Joffému totálně uletělo a to ani nemluvím o tom, že si Elisha Cuthbert opět vybrala film, který neměl potenciál být dobrý a zase si vykopala hloubější jámu k filmům, od kterých nebude návratu ani pro tak hezkou tvářičku jako je ona. Příběh je neskutečně obyčejný, o ničem a nepřekvapí ani v jednom okamžiku. Jestli se snažil aspoň v některém okamžiku režisér vytvořit pořádnou atmosféru nedařilo se mu to, ani při použití nejsilnějších žárovek na světě (viz. trapná scéna z filmu). Roland Joffé odchází tímto filmem z velkého filmu, protože po tomhle výprasku by neměl dostat dalších minimálně 10 let práci. Už dlouho jsem se tolik nenudil a nedoufal, že film skončí v příští sekundě. Litoval jsem pouze, že Elisha roztrhala korzet, který si měla obléct... ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Možný spoiler!!!! Bacha na to: Stupidní snímek, který správný hororový fanoušek prokoukne už od 30 minuty, dokonce i dřív. Scénář by možná jakž takž ušel (i je jasné, že je to variace na SAW), ale to co udělal režisér to je tak na pěstí mezi oči - hrozná práce, nedokázal mě vůbec upoutat na jinou možnost totožnosti vraha než se mi nabízela už od začátku. 30% za krásnou Elishu a její . . . . ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nudnej, nesmyslnej, předvídatelnej a dementní film jsem už dlouho neviděl. Celou dobu přesně vím, o co v té zápletce (nejen detail na oči Pruitta Taylora Vince mi to prozradil...) jde a kdo má jaké motivy a kdo je špatnej a kdo zlej, takže nechápu režisérovu snahu snažit se něco tajit. Takže já na to celou dobu koukám, vím jak to dopadne a proto su nasranej a všímám si všech těch malejch, ale významnejch detailů, který tento film házej mezi špínu... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v roce 2005 na Mosfilmu. (Dlee)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama