Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 5/10/// +tak snad ta Scarlett Johansson, ke konci to začalo být napínavý -zbytečně dlouhé, Chris Evans nebyl moc výrazný, slabý scénář, vlastně celkově zbytečný film/// Poprvé jsem Holku na hlídání zaregistroval loni v kině. A kdybych chodil každý týden do kina, zřejmě bych zašel i na tento. A protože je to čerstvá novinka, neodolal jsem a koukl na to na JOJce se slovenským dabingem (konečně chytáme JOJku). Jenže, už asi znám důvod proč to bylo uvedeno tak brzy. Je to totiž blbost. Je to úplně zbytečný film, kterých se do TV točí mraky a kolikrát mají lepší úrověn. A co tady dělá Scarlett? Moc jí ta role nesedla. Můj oblíbený Chris Evans mi tu přišel jakýsi zakřiknutý a ten kluk na hlídání mě taky nijak neohromil. Prostě nechápu natáčení takových filmů./// Celkem 37%/// PS: Kdybych byl na místě hlavní hrdinky, hned bych podal výpověd a nebo bych vraždil (hehe to by bylo překvápko, kdyby film nabral takový směr) ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Paul Giamatti prostě válí, za to málo času co ve filmu pobyl tomu dodal ten správný nádech i špetku drsného humoru. Co se týče Laury Linney, ta má takovéto charaktery již dobře natrénované a naše roztomilá scarlett už prostě nemůže být víc roztomilejší. Pěkná romantická komedie, ale nevím proč sem celý film očekával, že Chris Evans bude jejich starší syn...no nestalo se tak. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Pulcini, Shari Springer Berman .. Deník nány. Jako antropologická studie je příliš povrchní, příliš šablonovitý s tím, že humor se natáčení nakonec neúčastnil vůbec (když pominu ty tristní pokusy o něj). Rodinka je klišovitá až hanba, z šedivého průměru ji mohl zvednout ultra slizký Paul Giamatti, jenže má opravdu minimum prostoru (i v těch pár záběrech je však nepřehlédnutelný). Podobně prosvětlující postavu má i Chris Evans, bohužel je taktéž limitován prostorem. Pranic tentokrát nezachrání ani (jindy mnohem více) vnadná Scarlett Johansson, která, nevím proč, našlápla volbou tohoto filmu do hodně velkého "nuda-lejna" a polohy, která ji prostě nesluší. Vedle takové Alicia Keys je jen šedá myška.. Šťávu tento film prostě nemá - je to zkrátka instantní koncentrát rodinného filmu a i ten byl při relativní snadnosti přípravy znehodnocen. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ještěže tu Nanny Annie hraje Scarlett, kterou šéfík ze shora obdařil hezkým obličejem a příjemným hlasem. I když mi připadá, že její herectví začíná zavánět monotónním odérem. Její ustrašená a nerozhodná postava místo toho, aby se po škole rozlétla do světa, obsadí pokoj o rozloze pěti metrů čtverečních s jedním oknem, které vede do zdi. A dělat chůvu v rodině, jež čítá ostrou a úsečnou matku s tváří Laury Linney, pracovně vytíženého otce, kterého i na ploše snad tří minut "osliznatil" skvělý Paul Giamatti, a malého nevychovaného frocka, to není žádný medík. Naštěstí potká usměvavého boyfrienda od vedle, jehož zahrál charizmatický bodybuilder Chris Evans. A je po starostech. Vlastně ne, je tu jedna epizodka s matkou Annie, táhnoucí se celým filmem jako roztroušená skleróza a mající pouze klišovitou hodnotu. Stejně tak závěrečné moralizování působí už nudně a stereotypně. Takže jako start do Štědrovečerního dne neuspokojivé, chtělo by to něčím napravit. Co takhle Sejmi je všechny?? 50% 40 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si,že to bude další typický film na sobotní odpoledne.Film co vás ničím nezaujme,ale ani neurazí,ale spletl jsem se a alespoň pro mě bylo hezké sledovat jak se jedna chůva vypořádává s jednou rodinou co žije na vysoké noze a nemá tušení o realitě a potřebovali by nakopat zadek (kapitalismus vládne světu...).Navíc málokdy omrzí pohled na Scarlett Johanssonovou.Za mě celkově 75 %. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama