Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

ehm.. bud mi usla riadne vystupnovana zapletka, co som si nevsimla, ze uz nejde reklama a neprepla som.. alebo to fakt nemalo ,,stavu". ale aspon to nespracovali uplne tradicne.. Jo a predsa to bola Alicia Keys! som nevedela, ci sa tak na nu niekto sialene podoba.. som nevedela, ze sa dala na herecku drahu..pomimo.. ___ mozno sa to niektorym americanom dokonca paci. ja som zo Slovenska :) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Natěšený divák Holky na hlídání si může připadat jako zákazník zásilkové služby, jenž nad balíčkem žasne, co si objednal. Zboží snad souhlasí, ale barva, materiál ani velikost nesedí. Podobně Holka na hlídaní prodává komedii, ale dodá výchovné melodrama. On – studený čumák, jenž zná pouze byznys a vnady své sekretářky. Ona – studená pěstěná madam, která žije nákupy a schůzemi ženských spolků ()

Reklama

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Zábavné to rozhodne nebolo ale zato predvídateľné až moc. Scarlett bola až moc nudná, rodinka až moc nepodarená. Ešte k tomu ten malý chlapec, ktorý ma otravoval celý film. Moralizovaný koniec je až moc trapný a nudný aby mohol u diváka vyvolať nejaké emócie. Ako komédia to rozhodne nepôsobý a ako romantický film je to až moc nudné a gýčovité. Alicia Keys Scarlett totálne prevalcovala. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

50 % - Chladne a rutinne natocene, k vytusitelnemu konci se scenarista prodral cestou vyskladanou z jednoho klise za druhym. Kdyby aspon ta matka-mrcha byla nejak zajimava. Krome pohledu na sexy Scarlett tam neni nic, co by vycnivalo nad prumer. Konec radsi nechavam NC, cili bez bez komentare :-) Podivana, ktera neurazi, ale vubec nenadchne. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem sice o něco vtipnější záležitost, ale i tak byla Holka na hlídání alespoň vcelku příjemným, odpočinkově rozptylujícím filmem. Scarlett Johansson (stejně jako v Iron Manovi 2) tmavé vlasy vážně seknou a snaží se hrát, co může, nicméně scénář jí příliš momentů, díky nimž by jakkoliv vynikla, nepřichystal. Její sžívání se s malým svěřencem je ale milé - narozdíl od odfláknuté romantické linie s Chrisem Evansem. Líbilo se mi, jak se svých rolí zhostili Laura Linney a Paul Giamatti - oba jsou takřka k nepoznání, a obzvlášť pan X je slizoun první extraligy. Pochvala patří také hravému soundtracku a nápaditému rozjezdu s výjevy z muzea. Tři hvězdy jsou pro Holku na hlídání akorát, míň ani více si nezasloužila. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Většina interiérových záběrů byla natočena v reálných objektech. Obří apartmán manželů X však vznikl ve filmovém studiu. (Olík)
  • Autorky knižní předlohy Emma McLaughlinová a Nicola Krausová strávily dohromady osm let coby chůvy na Manhattanu ve více než třiceti rodinách. (hippyman)

Reklama

Reklama