Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si,že to bude další typický film na sobotní odpoledne.Film co vás ničím nezaujme,ale ani neurazí,ale spletl jsem se a alespoň pro mě bylo hezké sledovat jak se jedna chůva vypořádává s jednou rodinou co žije na vysoké noze a nemá tušení o realitě a potřebovali by nakopat zadek (kapitalismus vládne světu...).Navíc málokdy omrzí pohled na Scarlett Johanssonovou.Za mě celkově 75 %. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%....Ďáběl nosí DIOR...Scarlett coby tmavovlasá (!) chůvička a Laura jako sexy control freak bojují jako lvice, ale jsou neštastně obsazeny proti typu, plytký scénář dluží předloze, kterou je bestseller dvou chův a žádné literární veledílo, nadsázku i šťávu, Giamatti je adeptem na slizouna roku, linie s matkou zbytečná jak mobil v jeskyni, dětské gagy přetažené nebo nedotažené, i ten capart mohl mít roztomilejší kukuč. A při pohledu na deus ex machina v podobě červeného deštníku mi připadalo, že režisérské duo spolykalo mochumůrku červenou. Body k dobru za úvodní antropologický atlas manhattanských typů a harvardské zlatíčko Chrise Evanse, jemuž stačí odzbrojující úsměv, aby všechny ostatní vymazal z plátna i paměti. P.S. Scarlett, změň agenta. Pěkně prosím, smutně koukám:) ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nanny Diaries je prijemny, oddychovy film od rezisera Shari Springer Bermana /jeho Muj svet z roku 2003 som este stale nevidel/. Filmu vladne hlavne nadherna Scarlett Johansson /Home Alone 3, Divka s perlou, Pisen Lasky Samotarky/, ktora sa sama pustila do filmu pricom jej asi ucaroval scenar, neviem, ale uz mi na tom vobec nezalezi. Scarlett sa predstavila v roli cerstvo vystudovanej chuvy, ktora sa pusta do studia nepochopitelnych a casto aj tajomnych zvykov istej bohatej rodiny. Samotna Scarlett je nadherna a sama dodava filmu grady, snimok ma dobre tempo, takze nuda nehrozi. Okrem Scarlett tu hra aj Laura Linney /V Moci dabla, Laska Nebeska/, ktora to so Scarlett pekne taha a jedna druhu vhodne doplna. Objavil sa tu aj Paul Giamatti /Agent v Sukni, Sejmi je vsechny/, ktory neprehraval a hoci ide len o priemerneho herca, ani nejako ekstra nevadil. Britska kraska menom Georgina Chapman je dalsim prijemnym osviezenim filmu, a dobre sa na nu pozeralo - teda hlavne na jej kozy. Ako posledneho spomeniem aj Chrisa Evansa /Cellular, Street Kings/, ktory si ako vzdy zahral sympataka a nevadil. Reziser Shari Springer Berman natocil sympaticky film, ktoremu absentuje vyraznejsi pribeh a strhujuca dejova linia. Nanny Diaries je skor len sled volnych scenok, ktore na seba nadvazuju- ja som od prirodzenia tolerantny, takze mi to nevadi. A pacil sa mi aj ten fakt, ze tych lepsich scenok je ovela viac nez tych priemernych. Dialogy su vybrusene a na urovni. Dobra a sympaticka oddychovka, ktoru odporucam. 76 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Annie Braddock je jednadvacetiletá absolventka antropologie a ekonomie, která po prvním pohovoru do velkého světa vlastní neví, kým je. Brzy to možná zjistí v luxusním bytě newyorských pracháčů, kam se úplně náhodou nastěhuje coby nová chůva. Sebestřednou a tyranskou paničkou, sobeckým workoholikem a pětiletým synáčkem obývané sídlo nebude žádnou procházkou růžovým sadem. A hlavně, jak Annie brzy dojede, malý spratek bude tím nejmenším problémem. Režijní i scenárističtí manželé jdou bohužel jen po povrchu nadhozených témat, přešlapují na místě a z řady možných cest si vlastně nevyberou žádnou. V jejich světě se hodně mluví, ale nic zásadního z něho nevypadne. V jejich světě je vývoj charakterů omezen na nutné minimum. V jejich stejném světě vyprávění tak trochu chybí příběh.. Což je velká škoda. Mají totiž slušnou základnu nadprůměrných herců. Čarokrásná Scarlett Johansson se pokouší uhrát, co se dá.. na plátně působí mile i zábavně. Vtipně jí doplňují přehrávající manželé (Laura Linney a Paul Giamatti), které by snad každý milerád přetáhnul deštníkem, odkazujícím k „pramáti“ všech chův Mary Poppins. Právě takovéhle osvěžující a originální vsuvky a jízlivé komentáře měli být tím hlavním, co se mělo dostat na plátno, protože nějaký ten zdvihnutý ukazováček nikdy nedosáhne výšin, které skrývá nádherně falešný úsměv. Bavil jsem se víc než u spřízněného snímku Ďábel nosí Pradu.. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl super. Překvapila mě originalita zkoumání lidí na ulici i prvotní zápletka, kdy Scarlett hledá samu sebe, což se mě osobně nyní celkem dotýká. Střed filmu byl taky celkem zajímavý.. naivně jsem doufala, že by mohlo jít nový tip komedie, kde Scarlett najde i jiné hodnoty a významnosti, než láska. Nedočkala jsem se. Asi už jsme natolik rozmazlení, že tato klišé vyžadujeme. A konec filmu mě už vyloženě nebavil. Byl to typický slaďák, který musí mít pravý happyend. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Autorky knižní předlohy Emma McLaughlinová a Nicola Krausová strávily dohromady osm let coby chůvy na Manhattanu ve více než třiceti rodinách. (hippyman)

Reklama

Reklama