Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

misterz 

všechny recenze uživatele

Čierna, bláznivá krimi komédia s rýchlym tempom a výborným S. Peggom, pri ktorom nie je čas na nudu. O tom, čo všetko sa môže stať, keď pôvodný plán na krádež nevyjde podľa predstáv. Labyrint náhod a šialených "kotrmelcov" tak môže začať. Bavil som sa celkom slušne, o nič iné tu ani nešlo, len o zábavu. 70/100 ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Dramatičnost a komičnost nádherně vyladěné k více než koukatelnému celku! Angličané jsou mistry dramatu i komičnosti, tudíž spojit tyto dva elementy v jeden dokáží pořádně zas a jen oni. Výborný film! Na tomto snímku jasně vidíme, že takový Indiana Jones 4 je hodnocen stejně jen z důvodu nostalgie, protože Nula od nuly pojde je asi tak 30 000x lepší film. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Spoléhal jsem na Simona a Davida, že mě pobaví a docela se jim to dařilo. Jako "buddy" komedie to funguje dobře, škoda jen, že nádech krimi (popř. thrilleru) ubírá na zábavnosti (je tu několik vtipných scének a hlášek, ta nejlepší je však vyčerpaná hned ze začátku). Postupně film přechází do vážna, což jsem nečekal, nemluvě o konci, který mi dost vyrazil dech. Přestože logických renonců zde nebylo zrovna pomálu, trochu nadhodnotím a dám 4*, protože Big Nothing je v mých očích opravdu svěžím a rozhodně nenudícím počinem (a Alice Eve by z fleku mohla hrát dvojnici Reese Witherspoon). ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní thriller u kterého se válíte smíchy. Rozjezd je sice trochu slabší ovšem o to silnější je pak střední pasáž filmu a také naprosto výborné vyvrcholení. Když k tomu přidáme výborný soundtrack a solidní herecké výkony, především od Pegga, máme z toho velice příjemnou odpočinkovou podívanou... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Může být komedie černější? O tomto filmu jsem vůbec nevěděl a narazil jsem na něj náhodou. Má dobré obsazení a neskutečný počet zvratů. Co začne jako nevinný snímek se najednou zvrtne v sérii šílených událostí. Když už si myslíte, že to nemůže být horší, tak se vždy stane něco, co vás překvapí. Dost bych vyzdvihl výkony Simona Pegga a rozkošné Alice Eve. Je tam pár dost vtipných momentů. Filmu pomáhá i skvělá hudba. Konec je dost ujetý... "Detektiv Sádlo přijde leda na to, kde tu prodávají bagety." :D ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Scéna s lentilkami je přímým odkazem na film Matrix (1999), kde Morfeus (Laurence Fishburne) nabízí Neovi (Keanu Reeves) také modrou a červenou pilulku, jakožto dvě možné varianty dalšího vývoje situace. (GordonCZ)
  • Billy Asher musel po Francouzi Jeanu-Baptiste Andreovi „projet“ jeho scénář a upravit ho do anglicky srozumitelnější verze. (s.e.p.p)
  • V USA byl snímek distribuován rovnou na DVD. (Othello)

Reklama

Reklama