Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Pozor na (nezletilé) zákusky. Vypadají tak lákavě a „nevinně“, ale jakmile (je) jednou okusíte, není cesty zpět. Žánrový mišmaš, který překvapivě (to jak scénáristicky, tak herecky) drží poměrně pohromadě, přičemž ani v samotném závěru se nesesype jako domeček z karet. Byť pravda, je to o pověstný fous.....Helenky Fibingerové. 73% S dovětkem, pro příště bych poprosil (notně)„přičernit“ a neměl bych výraznějších námitek. Na druhou stranu, zaplaťpámbu resp. Jean-Baptiste Andrea (i) za tuhle „light“ verzi. P.S. pevně věřím (doufám), že stávající papež Benedikt XVI. resp. J. Ratzinger odstupuje (dobrovolně) pouze a jenom kvůli chatrnému podlomenému zdraví a nikoliv vatikánskému předplatnému osvětovného oběžníku „víra (v) lolitky“.... P.P.S. chudák N. McElhone. Ta holka má smůlu na „trouble men“. Nebo je to trochu jinak, tj., je sama přitahuje resp. je jimi přitahována...? ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela zábavnej komedio-thriller, kde se hlavně vydařilo výborný obsazení včele se Simonem Peggem a nakonec i ten Schwimmer je tady zábavnej. Jedinej, ale za to celkem velkej problém filmu je kolísavost zábavnosti, kdy jednou to je naprosto extrémě zábavný a hned za okamžik nuda a nic moc se neděje, krom toho mi konec přišel takovej nedotaženej, ale i tak sem se u toho dobře pobavil ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Tenhle film působí poněkud ropačitě. Je vtipný, ale závěr snímku mi přijde, vzhledem ke zvolenému stylu humoru nepřiměřeně drsný. Spíše než jako klasická gangsterská komedie ala Pulp Fiction působí tak nějak rodinně. Jakoby humor byl moc jemný a lidský, vzhledem k drsnému závěru filmu. Jakoby scénárista nechtěl zapdnout do žádné škatulky a tak uvíznul někde na pomezí. Po skončení filmu, jsem vzhledem k jeho rozpačitému vyznění, čekal co dál. Čekal jsem, že se dočkám ještě nějakého zvratu, protože na to jak měl film zamotanou zápletku, byl jeho závěr až příliš jednoduše přímočarý a jednoznačný. Přišlo mi, že jsem viděl spoustu náznaků. ale žádné rozuzlení. Ale člověk by asi neměl od obyčejné komedie tolik. Nakonec, hlášky fungujou. David Schwimmer si opět odehrál svého ťunťu Rosse, Simon Pegg neměl pro větší hraní prostor a tak se mi nejvíce líbil John Polito. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní černohumorný thriller. Jeden z nespletitějších a nejatraktivnějších scénářů v tomhle žánru vůbec. Nejen že ústřední trojice je zábavná sama o sobě, potěší i vynikající hlášky a nepředvídatelné zvraty objevující se každých 5 minut, divák je doslova šokován a fascinován scénaristickými perlami, které režisér tasí a já film spolkl i s navijákem. Paráda pro tyhle filmy mám slabost. 90% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Sakra, já ho fakt praštil!" Klasická černohumorná britská komedie, kterou lze vidět opakovaně. Jakmile se začnou vršit mrtvoly, člověk si vzpomene na české fláky Čtyři vraždy stačí, drahoušku, Konec agenta W4C či Pane, vy jste vdova. Vytříbený smysl pro temnou legraci máme s Brity společný. Kolotoč náhod a neštěstí promění triviální vydírání v nekončící eskapádu malérů, během které se většina postav odebere na pravdu boží. Pistole, sekery, nože či septik si rychle najdou svůj cíl. Pokud si divák není ke konci jistý, zda film končí dobře nebo špatně, poslední vteřiny ho o tom přesvědčí...Klipový střih, šlapající Gogol Bordello, Rammstein, Eels či B.Strong dodávají snímku patřičnou šťávu. Vražedně milé. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Billy Asher musel po Francouzi Jeanu-Baptiste Andreovi „projet“ jeho scénář a upravit ho do anglicky srozumitelnější verze. (s.e.p.p)
  • Film byl natočen za 32 dní. (Othello)
  • Charlie (David Schwimmer) čte na začátku filmu knihu "A Brief History of Time", v Česku vydaná pod názvem "Stručná historie času", od kvantového fyzika a astronoma Stephena Hawkinga, pod jehož jménem se představí policistovi. (Driss)

Reklama

Reklama