Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "Skóruj" vypráví příběh o Randym Daytonovi, což byl nadějný talent, možná nejlepší hráč na světě, který ale doplatil na to, že jeho otec (mimochodem Robert Patrick, kterého teď vidím velmi často, např. "Ganster Squad - Lovci mafie" nebo "Jayne Mansfield's Car") si vsadil. Celá jeho kariéra jde do háje, tatík umírá a my se posouváme o devatenáct let dál, abychom zjistili, že Randy je loser, který se snaží uživit v kabaretní show. Naštěstí mu osud přeje a nepřeje zároveň. Ze show je vyhozen, ale objevuje se člověk, který ho má zase přivést ke skutečnému ping pongu, k zápasům. Má se konat obrovský turnaj, kde budou ti skutečně nejlepší a Randy by se tam měl dostat jako špión, který má odhalit vraha otce, tajemného Fenga. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/skoruj-2007-20.html ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec zlé, ale poměr dobrý/slabý fór mohl být o něco lepší (už jen kvůli tomu originálnímu ústřednímu nápadu). Dana Foglera mám rád už od Good Luck Chuck a potěší samozřejmě i ďábelský Christopher Walken. Každopádně jsem se ale zamiloval do Maggie Q - když masila Bruce Willise ve čtvrté Smrtonosné pasti, docela mi uniklo, jak moc je roztomilá... ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tak v komedii o ping-pongu jsme čekal větší důraz na tuto skvělou hru, ale to se bohužel nestalo... Hra zde byla dosti statická a zaměřená hlavně na rádoby vtipná gesta a posunky. K tomu zde byla rychlost výrazně přehnaná. K tomu trénink stál pěkně za prd. Finálový souboj neměl s stolním tenisem již vůbec nic společného. Závěrečný úder, že hlavní záporák neumí backhand? Backhandem hrál nejednou a odehrál, ale ano finální úder hodně daleko na backhand neměl, ale ten by neměl ani Daytona, holt na úzkém mostě není prostor na pohyb do stran. = zmršená hra => zde to hodnocení nemohlo ,,nabrat,, . Komické scény byly povětšinou suché až trapné (ale i zde se našlo několik scének kde tomu bylo naopak). Zločinci byli velmi tupý (ukáže veškeré své taje jen tak, nulová kontrola atd..). Tudíž jediné klady vidím v propagaci Def Leppard a jejich skvělé hudbě + v pohledné Maggie Q... Tudíž dávám slabší 2z5 ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Viděno tak na půl oka na COOLu. Měl bych asi problémy, věnovat tomu plnou pozornost, ale pokud máte něco požito, může to být bžunda. Pár forků mě pobavilo, ale přišlo mi to celé trošku degradované hereckými výkony Foglera a toho chlápka, co se snažil hrát slepce. Nevím do jaké míry to byla zásluha dabingu, ale zjišťovat to určitě nebudu. Řekl bych, že je to cílené na o něco mladší publikum, než jsem já... ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to je v dnešní době nějaká móda točit filmy ze sportovního prostředí, viděl jsme j už několik podobných kousků, ale tento se moc nepovedl. Hlavní hrdina i záporák se do svých rolí sice hodí velmi dobře, stejně jako „šílený hráč“ z Východního Německa, bohužel však vtípky tvůrců nevyloudily na mé tváři příliš úsměvu. Ani sympatický trenérova dcera to nemůže zachránit. Pokud se chcete pobavit u komedie ze sportovního prostředí, tak vám osobně doporučuji Blades of Glory. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama