Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

spikey1 

všechny recenze uživatele

Hele, nemáme prachy na Jacka Blacka, existuje ještě nějakej podobnej tlusťoch? jo co Dan Fogler? Zahraje to podobně. A taky že jo, fat boy co miluje 80s rock vám tu nakope zadek. jen se podívejte na ten poster. Není to herec co by dokázal utáhnout film, celé si to pro sebe ukradne Walken, který je jako záporák prostě k umačkání nádherný, stačí pár vět a emocí a víte kdo tomu filmu vládne, nejraději byste viděli film, který je o antihrdinovi Walkenovi. Jo a i když je na posteru jako hlavní Maggie Q tak je tu zoufale moc oblečená a zoufale málo někoho kope hvězdicovým kopem... vtipy jsou čitelné a příliš jednoduché, z podobného ranku budu vždy volit spíše Vybíjenou než tenhle flák. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to je v dnešní době nějaká móda točit filmy ze sportovního prostředí, viděl jsme j už několik podobných kousků, ale tento se moc nepovedl. Hlavní hrdina i záporák se do svých rolí sice hodí velmi dobře, stejně jako „šílený hráč“ z Východního Německa, bohužel však vtípky tvůrců nevyloudily na mé tváři příliš úsměvu. Ani sympatický trenérova dcera to nemůže zachránit. Pokud se chcete pobavit u komedie ze sportovního prostředí, tak vám osobně doporučuji Blades of Glory. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec zlé, ale poměr dobrý/slabý fór mohl být o něco lepší (už jen kvůli tomu originálnímu ústřednímu nápadu). Dana Foglera mám rád už od Good Luck Chuck a potěší samozřejmě i ďábelský Christopher Walken. Každopádně jsem se ale zamiloval do Maggie Q - když masila Bruce Willise ve čtvrté Smrtonosné pasti, docela mi uniklo, jak moc je roztomilá... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom a dôvodom tohto tak nízkeho hodnotenia je hlavná postava tejto snímky. Dan Fogler je celkom dobrý komik, no neutiahne celý projekt, to už je pre neho ťažký oriešok. Výsledok vyznieva paradoxne a to že hlavný hrdina je zábavný len sem-tam. Udelené hodnotenie prezrádza, že 40 mm zúrivosti nedopadlo v žánri zle, ale do nadpriemerných výšin mu čosi chýba. Dobrá správa pre milovníkov paródií - nie je to vôbec katastrofa. Avšak na skvelý Beerfest (2006) to ani zďaleka nemá. Väčšine ľudí bude pripadať táto paródia dosť málo výdatná, no predsa v sebe skrýva síce chudobnejšiu, ale nie neprehliadnuteľnú porciu zábavy. Ak ste ochotní obetovať pár minút za to, ako sa Hollywood pokúsil vystreliť si z turnajových akcií, tak to stojí za zhliadnutie. Fakt je, že Hollywood sa chytí hocičoho a bojové filmy si svojou jednoduchosťou o paródiu koledovali už dlho, aj keď mnohé pôsobia ako paródie samých seba. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Nič extra, ale zábavná paródia. Sám hrávam pinec, takže ma to potešilo. Je to na spôsob Mortal Kombat, až na to, že tu ide o pingpongový turnaj. Danovi Foglesovi táto úloha sadla. Hlášky ako "Ako bolo v Disneylande, stretol si Dumba?", "Musíš si veriť aj vtedy, keď už nikto iný neverí, ako je to napríklad teraz" alebo "Ktorej časti rýchlej smrti si neporozumel?", tak to ma vždy dobre pobaví. Je to síce pomerne absurdné dielo, ale má to vtipné hlášky aj scénky. Asi najsexi babou je v tomto filme latexová Aisha Tyler. Evidentne nik z produkcie nepozná pravidlá stolného tenisu, čo je vidieť hneď v zábere, keď Randy nastúpi proti "Kladivu" na regionálnej súťaži a podá hneď z ruky. Slovenský dabing dodal tomuto filmu šťavu, skvelý výber hlasov a takisto dialógy - Peter Krajčovič / Dan Fogler, Ivan Gogál / George Lopez, Dušan Kaprálik / James Hong, Jana Wagnerová / Maggie Q, Dušan Szabó / Christopher Walken a ďalší. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama