Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Mělo to potenciál na to,aby to byla taková pohodová ulítlá komedie. Místo toho jsme ale dostali trapárnu, při které jsem skoro až trpěl. Vtipy jsou většinou trapný, Dan Fogler je zoufalec a Walken by si měl uvědomit, že hrát pořád dokola stejné typy blbců není moc dobré. Pochvalu si zaslouží jenom Maggie Q, která je vážně super. To je ale fakt všechno, protože jinak je to jedna velká zoufalost. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Pitomých a spíše trapných vtipů se tu najde docela dost, ale ten nápad na kungfu pingpong turnaje na život a na smrt je natolik praštěný, že naštěstí vytváří prostor i pro gagy nadmíru povedené. Je to tak trochu jako Vybíjená vymyšlená recesistickými vysokoškoláky na marihuanovém dýchánku... a dá se u ní slušně pobavit i za střízliva. 7/10 ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

oh, crap! mrazení trapnosti v zádech se střídá s cukajícími koutky tak rychle jako pingpongovej míček... scénář mohl být lepší, stejně tak herecké výkony (Christopher Walken snad ve svojí nejslabší roli)... 2 a půl hvězdy za šťávnatou Maggie Q, wunderbarischen deustchen representant Wolfstag a těch opravdu jen pár povedených gagů... předvídatelné, slabé... 50%. ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která má asi dva opravdu vtipné okamžiky. Bohužel zbytek vsadil na ujetost a exotičnost prostředí a to na dobrý film nestačí. Rozhodně se nejedná o něco vyloženě špatného a film má tzv. mimózní účinek - čím víc jste opilý, zkouření atd. roste ve vás i výsledný dojem. Doufám, že podruhé to uvidím v tomhle stavu, jinak asi už ne. 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to jako fakt výborná bláznívá komedie a ještě s Walkenem, ale nakoenc z toho vyleza nevtipná kravina. Sice občas se podaří scéna u který se člověk pousměje, ale mockrát to fakt neni. Za prvé je problém v hlavním herci, sice úchylák je to solidní a háro má taky jako hovado, ale nějak ty vtipy od něj moc nefungujou, vlastně jako vtipy v celým filmu, dokonce jsou to občas i dobrý originální nápady, ale je to tak blbě zpracovaný, že to nakonec vyzní stupidně. Dál mi přišlo, že zápasy jsou značně zkrácený a to dost zbytečně, dalo se z nich vytěžit daleko víc, stejnětak je málo využitej potenciál Walkena, obleček měl fakt parádní, ale nakonec sem z jeho postavy měl dost rozpruplný pocity, stejně jako z celýho filmu ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno