Reklama

Reklama

Pokud jsi jednou uvnitř, už se nikdy nedostaneš ven! Nejhorší noční můry se stávají skutečností... Mladá teenagerka Madison (Sarah Roemerová) se rozhodne, že nastoupí na univerzitu, kde skoncoval se životem její bratr. Se svými novými spolužáky začne pátrat po děsivém tajemství, které skrývá jejich kolej. Z té se postupně stává vězení, kde stále přetrvává duch vraždícího lékaře. Šance na přežití je téměř nulová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

MFZB 

všechny recenze uživatele

Slabý horor strašne a hlavne dosť nudný a v niektorých prípadoch mi prišiel ako dosť jebnutý. Takýchto filmov o šialených doktoroch je milión 5 a toto je práve jeden z tých najhorších. Ani krvavé ani strašidelné, proste nula bodov a prečo vlastne 2*?...už len že to nepôsobilo nejak amatérsky a za celkom fajné ženské. Nic víc... ()

kobras5 odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám si myslet, že si ze mě Prima Cool děla srandu s jejich rádoby hororama ve 23:15. Další z dílny velice nepovedených snímků, kde ačkoliv mě to neuspávalo, tak mě to ani nebavilo. Námět je celkem zajímavý, bohužel provedení již neuspělo. Z psychomaniaka v podobě mrtvého doktora šlo vytěžit mnohem více, vraždy absolutně nezáživné, prostředí dosti děsivé, ale vůbec nevyužité. Kladně hodnotím prostředí a námět. Záporně hodnotím vraždy, nevyužité možnosti (prostředí, situace, kde se nic neděje, ale šlo by tam zařadit alespoň nějaké vtípky), postava doktora, zapojení údržbáře do děje. 5% (viděno v TV). ()

Reklama

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Parta studentů odhaluje děsivé události, které se odehrávaly na koleji, na které teď bydlí............. Zní to sice zajímavě, ale je to jen bezduchá tupárna bez kousku kvalitní atmosféry, se stupidními dialogy, potrhlým Frankensteinem a totálně nudnou výpravou. Za Sarah tu jednu hvězdu dám, ale jinak by to byl prostě odpad!! 10%. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Mám rád Noční můry v Elms Street, proto bych je nerad srovnával s tímto filmem. Obrovské zklamání pro mě. Začátek, jak z klasické americké komedie, potom 40 minut ničeho, potom to sice dostalo spád, ale naprosto špatný. Nechutné a zbytečné scény, neoriginální a víceméně neúplný příběh, příšersný scénář, žádná lekačka, ani muzika nestála za moc a výkony herců špatné, jen ten doktor mi přišel dostatečně šílenej. Mrzí mě, že Sarah Roemer se po naprosto dokonalé Disturbii dostala do takovéto sra*ky. Vážně, takle ne. ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi nesedlo. Ellis je můj oblíbený režisér, zatím mě ničím nezklamal(opravu ničím), jenom tímhle. První půlhodinu se neděje nic(až na náramek Sarah, to bylo dobrý), poté konečně první vražda, aspoň že ne mimo záběr, a pak další vražda, ale všechno stojí za prd. Přikláním se k uživateli Campbell, ten doktor se snad vážně snažil napodobit Kruegera, a souhlasím s uživatelem Hakha, potěší zde jen nahá Sarah, jinak nic. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama