Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Po VELMI nadějném úvodním dvouminutovém intru, které slibovalo svižnou jízdu áčkového ražení, se bohužel další průběh filmu změní v čekání, kdy už se konečně něco stane. Divák se dočká až v poslední půlhodině, ovšem provedení těch haunting scén je tak zoufale nezábavné, až hrůza (a strach s tím nemá co dělat). Největší problém je v tom, že Mendez ty poněkud špatně naladěné duchy ukazuje, čímž ovšem úplně zabíjí atmosféru, protože samotné jejich provedení zavání označením spíše z konce abecedy. Lepší by bylo nechat je neviditelné, to by si je každý představil po svém. Ale tím, že někoho oblečete do bílých šatů, trochu nacákáte červenou barvou, dáte mu bledý, vypleštěný výraz a pořádně velký předkus, dneska přece už nikomu strach nenaženete. Tohle je jedna z béčkových šaškáren, na kterou naštěstí velmi rychle zapomenete. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neděsivá duchařinka,která má opravdu mizerné herecké obsazení ( výkony sou vážně komické ) Scénář tak jednoduchý,že by ho napsalo i desetileté děcko.Ovšem nějakým záhadným způsobem to nenudí,protože režisér není úplný patlal a občas o napínavý moment není nouze,je to prazvláštně natočené,zajímavým způsobem to střída žánry,opět zase ale ke konci kroutíte hlavou a film jak skončí,vy se zvednete se suchým a klidným výrazem v obličeji si půjdete zatancovat,sice ne na hřbitov ( respekt a úcta nedovolí ) ovšem u ledničky plné piva si trsnete rádi a na tuhle průměrnou kravinku,s pár zajímavými momenty rychle ale opravdu rychle zapomenete.Hold Mendez není James Wan a Dominic Purcell je prostě gumovej :-) Dal bych dvě,ale za ultra mega sexy Josie Maran přídám jednu malou hvězdičku :-) 50%. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že nejspíš půjde jen o další tuctovou nudnou duchařinu, kde největším ternem bude blikání světel, vrzání dveří, hraní na klavír a šepot – což je k vidění v každém tuctovém filmu. Tady se však tvůrci rozhodli hlavně ve druhé polovině zajít o něco dál a přestože nejde o nic světoborného, docela jsem se u tohoto filmu i bavil. Teror totiž začne nabírat na obrátkách, duchové jsou pěkně démonické bestie (dozvíme se i něco z jejich krvavé minulosti) a hlavně nejednají se svými obětmi v rukavičkách. Což taky příjemně ovlivnilo samotnou atmosféru, která ve druhé polovině skutečně začala nabírat na síle. Je však nutno podotknout, že ne všechny digitální efekty byli povedené, stejně jako rádoby „lekací scény“ a samotný závěr byl rovněž poněkud úsměvný. Co se hereckých výkonů týče, tak tady měli všichni značné reservy k tomu, aby se dali označit za velmi povedené. Dominic Purcell těžil hlavně ze své tehdejší popularity, přesto si nemyslím, že by byl nějak úchvatný herec a tak se svezl na vlně průměrnosti spolu s ostatními. 50% ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Už mě to ani nebaví psát, pořád mám s podobnými filmy stejný problém - zatímco začátek neukazuje žádné nestvůry a je docela zajímavý, jak začnou řádit efekty, jde všechno do kytek. Vrcholem je pak samozřejmě závěr (nebudu spoilerovat).. Uf. Jinak by to byl poměrně solidní horor, takhle jsou to slabší 2 hvězdy. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujímavý horor sa z toho vykľul:-) Posledná scénka ako vystrihnutá z béčkových hororov točených v 80-tich rokoch. Najviac som sa pobavil na tom, keď do budovy vrazila Harrisova žena. Nezdalo sa Vám čudné, že pri cúvaní z budovy to trvalo nejako dlho? (Ako by tá budova mala 100m..) Nevadí 6/10 ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Pôvodne bol film plánovaný ako trilógia. (beso74)
  • Mužom rozprávajúcim sa s Kirou (Josie Maran), keď sa prebúdza, je scenárista filmu Brad Keene. (beso74)
  • Postava Vincenta bola pôvodne písaná pre študenta, potom, ako úlohu získal Tchéky Karyo, ju prepísali. (beso74)

Reklama

Reklama