Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

K radujúcemu sa skutočnému šťastlivcovi .Už ďalej neplač na pozostatkoch tohto syna. Čítaj tieto slová. Zaposlúchaj sa do farby hlasu. Smej sa, spievaj. Začni zábavu. Život je pre živých, a nie pre mŕtvych. Ži dnešným dnom, o zajtrajšok sa neboj. Dnes môže dýchať, a oni nie. Tak začni tancovať na ich hrobe. Celá recenzia: TU ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Není radno tančit na cizím hrobě. Může se pak totiž klidně stát, že dotyčné osoby stihne kletba, která probudí duchy zemřelých, kteří zrovna nepáchaly za života dobré skutky, a ti se následně začnou mstít. Nevinná rozlučka s mrtvým kamarádem se tak může změnit v peklo. Dost dobrý horor, který je originální, ačkoliv se to nezdá, má velmi sympatické herecké obsazení v čele s relativně neokoukaným Dominicem Purcellem a svůj kus si urval také výborný Tchéky Kario jako paranormální detektiv, ale zbytek také stál za to, nadmíru povedené efekty a fakt strašidelné duchy, je hodně napínavý, nepolevuje v tempu a má dlouhé finále. Střihač a režisér Mike Mendez mnoho pozoruhodného za svoji kariéru nenatočil, ale tohle je jedna velká hororová jízda, která šlape. Škoda jen, že nemá český dabing. Mé hodnocení: 100% ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Po VELMI nadějném úvodním dvouminutovém intru, které slibovalo svižnou jízdu áčkového ražení, se bohužel další průběh filmu změní v čekání, kdy už se konečně něco stane. Divák se dočká až v poslední půlhodině, ovšem provedení těch haunting scén je tak zoufale nezábavné, až hrůza (a strach s tím nemá co dělat). Největší problém je v tom, že Mendez ty poněkud špatně naladěné duchy ukazuje, čímž ovšem úplně zabíjí atmosféru, protože samotné jejich provedení zavání označením spíše z konce abecedy. Lepší by bylo nechat je neviditelné, to by si je každý představil po svém. Ale tím, že někoho oblečete do bílých šatů, trochu nacákáte červenou barvou, dáte mu bledý, vypleštěný výraz a pořádně velký předkus, dneska přece už nikomu strach nenaženete. Tohle je jedna z béčkových šaškáren, na kterou naštěstí velmi rychle zapomenete. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělý horror + skvělé triky + sympatičtí herci. Film se opravdu povedl. Skupince přátel umře při nehodě přítel. Oni se s ním rozloučí tak, že v noci zajdou na hřbitov, kde je pochovaný. Načnou chlast a na hrobě najdou vzkaz, kde je psáno, že mají smrt oslavovat tak, že zatančí na hrobech. Spustí hudbu a začnou tančit, bohužel každý tančí na hrobě nějkého vyvrhele. Kletba říká, že do měsíce zemřou. A tak začíná boj mezi živými a mrtvými. ZALÍBILO SE MI MOTTO FIMU : "NEŽ ZAČNEŠ TANČIT NA HROBĚ, NEJDŘÍV SI ZJISTI, KDO V NĚM LEŽÍ" To by mohlo být motto mého života :-) ()

kery- 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu docela poho, ale když umřela Josie Maran (Kira), tak už to nebylo ono. Pak jsem se jen smál když po baráku který byl najednou obklopený mřížema =-O lítali mrtví děcka s umělým obličejem a válcovali se mrtvoly Hummerama. Potom jen velice (ne)povedená scéna s 10 metrovou hlavou (později rukou) a happy end ve formě vymítače ďábla, který měl s ostatními společnou leda tak díru do zadku. První půlka ještě šla ,ale druhá bahno - 2* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Spln Mesiaca bol do filmu dodatočne digitálne pridaný. (beso74)
  • Pôvodne bol film plánovaný ako trilógia. (beso74)
  • Projekt bol predstavený už v roku 1999 štúdiom Artisan Entertainment. (beso74)

Reklama

Reklama