Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Úvod dobrý, ale tím dobrým to právě končí. Neoriginální film, který má poměrně nevkusné dialogy a příběh je k zasmání. Ani nevím jestli filmaři mysleli toto zpracování vážně nebo jen s jistou nadsázkou. Pokud je to myšleno vážně, a já jsem to tak pochopil, tak opravdu není o co stát. Bohužel velké zklamání po dějové linii. Vlastně po celkovém zpracování. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na hrob už se plivalo a tady se pro změnu na hrobě tančí. Nebožtíkům se to samozřejmě nelíbí a chtějí si to s tanečníky vyřídit i s úroky. První polovinu filmu táhne hutná atmosféra a čekání na zjevení zla v plné polní. Druhou půlku zabíjí nechtěně vtipný scény a na můj vkus přeplácanej až trapně fantasmagorickej konec. Jedno se filmu upřít ale určitě nedá. I přes poměrně stupidní námět film určitě nenudí. Slabší 3 hvězdy. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Chválim drsné poňatie a nápad s duchmi zosnulých psychopatov, ktorí si zo záhrobia prišli vybaviť účty s trojicou "gravedancerov" sa mi tiež páčil. Dej tu postupne pekne vygraduje a záverečné minúty sú jedna nepretržitá hororová nálož, škoda ale toho, že najmä vo finále sa citeľne prejaví nízky rozpočet filmu a najdôležitejšie scény sú tak nechutne digitálne. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

K radujúcemu sa skutočnému šťastlivcovi .Už ďalej neplač na pozostatkoch tohto syna. Čítaj tieto slová. Zaposlúchaj sa do farby hlasu. Smej sa, spievaj. Začni zábavu. Život je pre živých, a nie pre mŕtvych. Ži dnešným dnom, o zajtrajšok sa neboj. Dnes môže dýchať, a oni nie. Tak začni tancovať na ich hrobe. Celá recenzia: TU ()

Trash 

všechny recenze uživatele

Jako hororovou komedii tento snímek hodnotím dvěma hvězdami, jako dobrá duchařina by to dostalo hodnocení stejné. Pokud ale budu akceptovat, že může existovat také kategorie "někde mezi" dříve zmiňovanými, pak bych už hodnotil hvězdami čtyřmi...tak si potom vyberte :c) Holt když to visení duchů na špagátech bylo všude tak roztomile přiznané a všichni měli úsměv od ucha k uchu... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Mužom rozprávajúcim sa s Kirou (Josie Maran), keď sa prebúdza, je scenárista filmu Brad Keene. (beso74)
  • Projekt bol predstavený už v roku 1999 štúdiom Artisan Entertainment. (beso74)
  • Postava Vincenta bola pôvodne písaná pre študenta, potom, ako úlohu získal Tchéky Karyo, ju prepísali. (beso74)

Reklama

Reklama