Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

genetique 

všechny recenze uživatele

Van Damme má to šťastie, že aj napriek veku nemá problém s kondičkou tak ako niekto *guess who* :). Pretože čím ďalej, tým viac začína namiesto svojich pästí používať rôzne strelné hračky (lepšie povedané, tu som nezaznamenal súboj ani jeden) a kopance v tomto filme vymenil za konečne kvalitnejší, aj keď jednoduchý scenár a za pár veľmi svetlých okamihov, čo sa týka predvedenia svojej role. To už je lepší obchod, aj keď mi pár tých karate chmatov chýbalo. 75%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Divoký drsný film s veľa mŕtvolami, avšak ja som to Van Dammove kúzlo akosi nepostrehol, ja nepozerám na meno ak hodnotím film, pre mňa sú jeho filmy akčným sklamaním, tak ako Seagalove, Norrisove, či niektorých iných hercov. Napriek zaujímavosti scenára, skrátka skončil a v pamäti mi veľmi neutkvel, až mi ho museli pripomenúť obrázky a obsah. Hrdinstvo v týchto filmoch, ako aj v tomto, je tiež diskutabilné. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No tak takhle vážnou roli JCVD snad nikdy nezahrál. Místami hodně dobrá kriminálka, místami zase celkem nuda. Ale na Jeana Claudea je to příjemné překvapení. Dokázal touto rolí, že umí hrát a já jako jeho fanoušek musím jen potvrdit, že jeho postava detektiva Stowea byla jedna z nejlepších, jakou kdy zahrál. Příběh nebyl špatný, spíše dramatický než akční. A právě v tom je asi můj problém. Jeana si vždy vybavím jako kopajícího nebo střlejícího než policajta, který se probírá z komatu. Tím ale nechci říct, že mu role nesedla. Naopak, jeho výkon je minimálně za 4* hvězdy, ale prostě ten příběh mi moc nesedl. Ale je to jen dobře, že se konečně chytnul a doufejme, že jeho filmy budou zase stát za vidění. ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Ešte pred tým než niečo napíšem, chcem pripomenúť že Van Damma nemám rád. Je to pre mna baleťák ktorý sa poúšal (ešte raz pripomýnam Pokúšal) marne preraziť nejakou tou akčnou peckou. Jeho posledný snímok The Hard Corps sa mi velmi nezdal ale tento už bol iná káva. Pozeral som ho síce s donútenia ale ku stredu filmu ma velmi zaujal. Sice je už vidno že karate mu už nejde ako kedysi ale vidím tam snahu, ktorá sa v mojom prípade cení. Strielania je tam pomerne dosť slušná porcia, a tak isto sa tam van damme aj pokúšal hrať čo sa mu podarilo. Tak isto má u mna ešte jedno plus jeho gangster výzor ktorý sa nevidí každý den. Takže ked si to zhrniem tak mi víde priemerný ale dobrý akční snímok sice s nenávideným hercom ale dosť dobrým scénarom. Pre mna 3,5*. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Nebýval kdysi Jean přeborníkem na bojová umění ? v tomto filmu sem ho v počtu ůderu maximálně předstihl, ja ale bohužel mlátil do posuvníku na přehravači :( Flipnic to vystihl, do prostřelený palice to bylo super, sice bez akce z Vandammovi strany (fyzické), ale krve tu bylo dost. Pak už jen šílená nuda a spamování přetáčení. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)
  • Počas scény v bare, keď príde Anthonymu (Jean-Claude Van Damme) SMS od ženy, je jasne vidieť, že pri texte bliká kurzor, takže číta rozpísanú a nie prijatú správu. (Patrik200s)
  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, kvůli neshodám s producenty odmítl. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama