Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

teutates 

všechny recenze uživatele

Prijemné prekvapenie!Wild Hogs je komédia,ktorá pobaví bez ohľadu na vek.Ide o priemerný snímok,ktorý na chvíľu odpúta pozornosť od každodenných starosti.Komická štvorica sa vydáva na"výlet"naprieč USA!Neviem,kto vyberal týchto hercov,ale bola to skvelá voľba!Takže veľmi nepremýšľať,sadnúť a pozerať..!100min ubehne ako voda. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $168,273,550Tržby Celosvetovo $253,625,427Tržby za predaj DVD v USA $97,845,715 //počet predaných kusov 5,945,628║ Neviem či za to môže aj neskutočne zabávajúce sa publikum v kine ale nepomôžem si a musím dať tejto klasickej americkej komédii plný počet, lebo takto dobre som sa zabával na komédii v kine len pár krát. Herci doslova na sklonku svojej upadajúcej kariéry nemohli ani lepšie urobiť než si zahrať v tejto uletenej motorkárskej komédii, takže dá sa povedať že to je určitý návrat hercov ako John Travolta - Tim Allen - Martin Lawrence - nuž to sú ty známejší ale kto im dominuje je práve William H. Macy ten doslova exceluje a svojími streštenými poznámkami, pádmi z motorky nemá chybu. Prim cameo si tu strihne aj Peter Fonda. "Zabaviť film zabaví a to je hlavné!" /videl v kine: 90%/ ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chci ohodnotit tenhle film a koukám, že už tady moje hodnocení má. Což znamená že už jsem ho viděl ale absolutně jsem si z něho nic nepamatoval. Což krásně vykresluje to co si o filmu myslím. Není to tak špatný, dokonce se najde i pár povedenejch a vtipnejch scén, ale není tu nic zapamatovatelnýho. Nic co by utkvělo v paměti. Za pár let tenhle snímek prostě vyšumí z paměti. A proto jdu z hodnocením o jednu hvězdu níž. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pokud si chce čtyřka usedlých fotrů vyrazit na bezstarostnou jízdu, slibuje to spoustu zajímavých situací... bohužel zůstalo jen u těch slibů. Nic moc jsem nečekala a nic moc jsem nedostala, divoký tah po silnicích za dobrodružstvím a humorem se ukázal být rodinným výletem za morálním poselstvím a trochou romantiky. Pominu, že bych se obešla bez Kutila Tima a tlemícího se Martina Lawrence - "Divočáci" prostě nemají koule... a když, tak velikosti lentilek. Škoda, tenhle film měl na víc, kdyby ho netočili přizdisráči. 55% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná komedie, která sází především na sympatické obsazení a dobrodružnou atmosféru. Scénář nepatří k něčemu, co by stálo za zmínku, humoru je spíše poskrovnu (jediné, co mě upřímně rozesmálo byl John C. McGinley v roli teplého policajta) a klišovité je to jak blázen, ale proč ne. Nenáročných komedií není nikdy dost. Třetí hvězdu za skvělou titulkovou scénu. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Maggiina (Marisa Tomei) restaurace byla postavena jen pro účely filmu, ale po skončení natáčení byla renovována a stala se z ní restaurace skutečná. (CliffLee)
  • Když Blade (Peter Fonda) říká Divočákům, aby zahodili hodinky, odkazuje tak na svůj film Bezstarostná jízda z roku 1969, kde jeho postava na začátku filmu zahodí hodinky a vydá se na cestu. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama