Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (491)

tron 

všechny recenze uživatele

„Chcem im zlámať všetky kosti v tele.“ – „To vyzerá na poriadnu nakladačku, Jack.“ John Travolta, William H. Macy, Martin Lawrence, Marisa Tomei, Kevin Durand, M.C. Gainey, Ray Liotta a Tim Allen sú drsná kombinácia. Bohužiaľ, Divé svine sú ten druh komédie, ktorá je vtipná, miestami dokonca strašne vtipná... na papieri. V sfilmovanej podobe stráca na vtipnosti a dokonca i také napohľad smiešne a vďačné scény, ako výbuch krčmy, sú zrežírované zle. Možno je to chyba strihu, možno hercov, ktorí sa práve dvakrát nesnažia, možno zbytočnosti niektorých gagov (plieskanie býka po zadku – načo to bolo dobré?), možno toho, že postavy si svoje problémy zaslúžia aj s úrokmi (prečo rodinke proste nepovedali, že sa kúpu nahí? Prečo Travolta ostatným skrátka nepovedal, že omylom vyhodil do vzduchu krčmu?). Hlášky ma pobavili („Tvárite sa, akoby niečo vybuchlo.“; „Tak toto nevyperú.“; „Chalani, toto je hovno, potom to nejedzte.“), ale jednotlivé scény, herecké výkony a príbeh menej. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +hlavní čtveřice, je to odlehčené, zábavné, nápadité -možná někdy mohlo být drsnější, závěr mohl být akčnější/// Divočáci jsou velice zábavná podívaná se spoustou hlášek a trapných či méně trapných situací. Někdy je sice cítit, že to je děláno schválně (nikde přece nemůže být tak blbej!) ale rádi nad tím přihmouříte oči a budete se bavit dál. Rovněž potěší Ray Liotta a Kevin Durand jako zlí motorkáři. Skvěle zahrané, výborně jsem se bavil./// Celkem 81%/// ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ideální film na odpočinkový nedělní večer! Vlídná komedie, která do člověka nehustí jeden vtip za druhým, ale pouze příjemně beze spěchu plyne od jedné zábavné situace k druhé. Hlavní hrdinové jsou skvělá partička různorodých kamarádů, kteří se skvěle doplňují a my jim fandíme. Jejich herecké složení je snad ještě pestřejší než postavy, které hrají. Jenže vyloženě charakterní herec štěků, vyhaslá hvězda, odepsaný komik a trapák společně vytvořili dokonalou partičku druhomízních loserů, které bych velmi rád viděl v nějakém pokračování. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Příjemná odpočinková komedie, která vcelku pobaví a potěší.:) Dobrý námět a příběh, z kterého se v žádné minutě filmu neujíždí. Příběh už je sice několikrát ohraný, takže je to krapet klišé, ale tak dá se to přehlédnout. Myslím si, že obsazení je dobré. Obsadit stárnoucí filmové "star" byl dobrý tah a určitě se díky tomuto obsazení film dostal o úroveň výše. John Travolta vypadal asi nejvíc jako drsný motorkář ze všech těch ostatních pamotkářů. Potěšila mě tam i přítomnost Raye Liotty, který zahrál skvěle pošahanýho motorkáře.:) No, do kina bych na to asi nešel, tohle se hodí akorát do televize nebo DVD. Pobavilo, potěšilo, neurazilo, takže hodnotím 4* - 75% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená komedie. Od filmu jsem nečekal vůbec nic a bylo mi nabídnuta opravdu parádní jízda "Divočáků". Spousta vtipných scén a momentů, tak to má v komedii být. Fajnové herecké obsazení. Pár slabších momentů se najde, ale i tak stojí tato komedie za to. Divočáci do tohooo!! 70% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Celosvětová premiéra proběhla 27. února 2007 v Hollywoodu (Los Angeles, Kalifornie). (BMW12)
  • Během zahajovacího víkendu se v Severní Americe Divočáci umístili na 1. místě žebříčku s výdělkem 39,7 milionu amerických dolarů. Celkem tam utržili přes 168,3 milionu, celosvětově pak v souhrnu 253,6 mil. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama