Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (491)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oleee boze, ja vim, ze to je proste desne stupidni, ale nemuzu si pomoct, ja se dobre bavil. Navic uz tu hodne dlouho nebyl nejakej poradnej film s motorkama. Film nenudi, vtipy jsou slusny a nikdy nezklouznou k trapnosti nebo nechutarnam, i kdyz to je misty namale (pytel s hovnama...). Navic je hlavni ctyrka fakt dobre vybrana, bal jsem se, ze Lawrence na to vypada moc mlade, ale nakonec kazdej dostane stejne prostoru a kazdej predvede neco slusnyho a ackoliv ani jeden z hlavni ctyrky nepredvadi nakej extra vykon, tak to nevadi, pac to jsou sympataci. A hodne me potesily mensi rolicky, Liotta je tady docela drsnej, potesil me Héctor Jiménez, ultra krutej Kyle Gass, kterej samozrejme zpiva a vypada pri tom spravne perverzne a naprosto genialni ultra buzna McGinley. Zkratka oddechova blbustka u ktery se nemusi moc premejslet, ktera misty zadrhne, ale misty ma fakt skvely fory a ktera se nesnazi o nic vic nez pobavit a to se ji dari slusne. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Těžká pohodovka s partou sympatických postav, které sice představují typické archetypy amerických komediálních charakterů, ale o to více se dá u jejich bláznivého tripu odreagovat. Tohle je prostě bezmyšlenkovitá jízda na vlně chytlavé muziky, v níž naštěstí absentují vyloženě trapné a nevkusné pokusy o humor za každou cenu. Navíc Marisa Tomei je vážně kus a zhlédl jsem se v postavě Dudleyho, také mám občas problémy udržet rovnováhu na jízdním kole, obzvlášť po desáté večer při návratu z jistých příjemných podniků.. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ideální film na odpočinkový nedělní večer! Vlídná komedie, která do člověka nehustí jeden vtip za druhým, ale pouze příjemně beze spěchu plyne od jedné zábavné situace k druhé. Hlavní hrdinové jsou skvělá partička různorodých kamarádů, kteří se skvěle doplňují a my jim fandíme. Jejich herecké složení je snad ještě pestřejší než postavy, které hrají. Jenže vyloženě charakterní herec štěků, vyhaslá hvězda, odepsaný komik a trapák společně vytvořili dokonalou partičku druhomízních loserů, které bych velmi rád viděl v nějakém pokračování. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Komedie s vyhaslejma hvězdama většinou moc nešlape, což se u tohohle úplně říct nedá, protože je to celkem svižný a plný vtípků a narážek, nicméně mi někdy přišlo, že už je to jak groteska s Laurelem a Hardym. Podle mě do silný trojky Travolt, Macy a Allen se vůbec nehodil Martin Lawrence, kterej vypadal moc mladě a svěže, vedle těch ztroskotanců. Co se týká příběhu, tak neni zrovna nějakej extra zajímavej a Ray Liotta coby šéfík motorkářů působí spíš trapně než drsně, v podstatě celej ten gang je zralej na strčení do Policejní akademie...Ale zase na druhou stranu nemůžu říct, že bych se vyloženě nebavil,ale normální road movie komedie by podle mě byla daleko lepší než tenhle hrozně nuceně vtipnej film, i když musim uznat, že pár vtipů se hodně povedlo a strašně potěší zpívající a tančící Kyle Gass z Tenacious D ()

F.man 

všechny recenze uživatele

I když prvotní myšlenka vypadá děsně a herecké obsazení slibuje utrpující depku, kupodivu to funguje. Komedie roku z Divočáku asi nebude ale, světe div se, ani výrazný propadák. Průměr u kterého se občas usmějete, je v tomto případě kladné hodnocení. Man, that was like Level 12 of Doom. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Během zahajovacího víkendu se v Severní Americe Divočáci umístili na 1. místě žebříčku s výdělkem 39,7 milionu amerických dolarů. Celkem tam utržili přes 168,3 milionu, celosvětově pak v souhrnu 253,6 mil. (CliffLee)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama