Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Budiž mi odpuštěno, neb jsem film nesledoval, pouze jsem se vyskytoval v místnosti kde běžel, a maje sluchátka na uších věnoval jsem se Totalwaru. Někdy je však hloupost pronikavější než gama záření a dokáže proniknout i velmi silnými pevnostními zdmi a ničí říše a armády spolehlivěji než ruská zima. Postava Mandy Moore by měla být exemplárním příkladem toho, že zrušení tělesných trestů je civilizační chyba. Zatímco ona šuká na jednu i druhou stranu, řve, že hajzlové jsou všichni okolo? Jako s květinou. Nařezat, svázat a do vody. Její matka by měla být pro změnu rozsekána a přiložena do kamen coby biopalivo (ne, nemá pravdu v tom závěru, nemá a nemá a nemá). Naprostá příšernost co se týče chování postav, jeho hodnocení, všeho. Snad i jihoamerická telenovela v sobě má víc životního moudra než tenhle blivajz. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Karen Leigh Hopkins, Jessie Nelson .. Hello mom? Limonádově natočené žvatlání tří dcer a jejich patetické matky. Mnoho otravných dialogů je vedených skrz mobilní komunikaci nebo při tradičním nakupování a na výjimku se probírají jen čistě ženské věci, které ovšem postrádají jakýkoliv humor. K tomu romantická dějová linie, která je prostinká a předvídatelná až hanba. Pro mě za neškodných třicet procent, ale kdo má podobné zkušenosti či zbožňuje Diane Keaton jako křepčící matku, tak si směle může přičíst body k dobru. 30%. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nemůžu uvěřit, že ji našel přes internet !! Je to takové divné.. Jako kdyby napsal své číslo na veřejných záchodcích.." Lehmann divoce hazarduje se svou pověstí šikovného tvůrce, podobně jako Diane Keaton, která ukazuje, jak se lze potichu proměnit z Annie Hall až na Noční můru z Romantic Street.. Zajímalo by mě zda si Diane uvědomuje, jak je její další šílená matka vlastně otravnou a odpudivou karikaturou.. Lehmannovo cvičení s žánrovými klišé jakékoli životní pravdy či sebereflexe zbavené.. ()

LibertyX 

všechny recenze uživatele

Nejsympatičtější a zároveň nejlépe zahranou postavou je pes, jehož iq bylo prokazatelně vyšší než scénáristovo a pana režiséra dohromady, a tak musel při znásilňování pohovky zaručeně trpět a stydět se za své počínání. Což se ale ostatním zúčastněným evidentně nestalo, Keaton totiž naprosto tragicky přehrává, děj je absolutně předvídatelný, postav máte ještě před titulkem se jménem filmu až po krk, všichni hrozně srandovně něco ničí a důchodci se hromadně líbají. Zkrátka báječná podívaná ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Daphne Wilderová (Diane Keaton) má tři dcery, a neleží jí na srdci nic jiného než jejich štěstí. Poté, co se dvě dcery šťastně vdají, zůstává mladá Milly (Mandy Moore) stále osamělá. A tak si Daphne vytkne najít jí uspokojivého životního partnera - dokonce přes inzerát. Nakonec se v jejích osidlech někdo uchytí, ale tak nějak to není jeden, ale jsou dva. A oba dva Milly přitahují. A nastává další rozhodování - bohatého a úspěšného nebo radši milého a hodného? ... Na tomto filmu jsme byli i s manželčinými rodiči, a všichni svorně jsme si notovali, že jsme se našli sami, bez zásahu shůry. Při sledování filmu už jsme tak svorní nebyli - zatímco manželce a tchýni se docela líbil, mně moc ne. Přišlo mi, že se pan režisér není schopen rozhodnout, kterému tématu se má věnovat, tak to tam práskal jedno přes druhý (narozeniny matky, její vztah, vztahy mladé Milly) a celkově z toho vznikl zmatený propletenec. Ještě že se na konci všichni vzali a všechno šťastně skončilo. Diane Keaton je (i ve svém věku) skvělá, holky (včetně Mandy Moore) jí jen přicmrndávaly.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)
  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)

Reklama

Reklama